Ai poze sensibile în telefon? Ce viitor te așteaptă cu iOS 16

Apple nu se sfiește să anunțe mari modificări pe care viitoarele lor sisteme de operare le au, acesta este și cazul lui iOS 16, care vine echipat cu mai multe opțiuni care mai de care mai spectaculoase.

Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
iOS 16 vine cu mai multe secrete

Printre cele mai așteptate actualizări pentru iOS 16 se află și posibilitatea de a șterge mesajele pe care le trimiți și, bineînțeles, un lock screen mult mai impresionant, care aduce puțin cu un Android. 

Citește și: Trucurile de pe telefonul tău care te ajută să plătești mai puțini bani

Surprizele nu se termină aici, deoarece mai avem câteva pe care s-ar putea să le folosești foarte mult. 

Schimbări pentru pozele tale personale

Albumele foto din categoria Hidden și Recently Deleted vor fi, de acum, protejate prin intermediul unei parole. Albumul foto Hidden este, pentru cei mai mulți, locul în care fotografiile sensibile își au locul, pentru a fi nu găsite foarte ușor de alte persoane.

Totuși, albumul Hidden putea fi făcut invizibil cu ajutorul unei setări. Chiar și așa, oricine ar fi avut acces la telefonul tău putea să vadă fără nici cea mai mică problemă conținutul acelui album. 

Urmărește și: Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

În schimb, albumul Recently Deleted, așa cum îi spune și titlul, este locul în care toate pozele sau videoclipurile pe care le faci, dar nu ești mulțumit de rezultat își au locul. Mai exact, la coșul de gunoi. 

Mulțumită iOS 16, aceste două albume vor fi protejate de parolă. De altfel, nu trebuie să faci nimic special pentru a porni această caracteristică. În momentul în care ți-ai făcut actualizarea la iOS 16, albumele foto vor putea fi deblocate prin intermediul Apple ID. 

Parola la WiFi nu o să mai fie un chin

După 100 de ani, Apple introduce acest sistem de distribuire a parolei de WiFi și pentru alte telefoane. Astfel, noua actualizare la iOS 16 le permite utilizatorilor să vadă și să distribuie toate parolele de WiFi pe care le au salvate în telefonul lor. 

Pentru a vedea parola rețelei, atingeți secțiunea Parolă și apoi utilizați Face ID sau introduceți parola pentru a o vizualiza. Puteți apoi să atingeți Copiere pentru a copia parola în clipboard și a o partaja.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg