Apple te trimite la doctor! Ce previziuni are compania pentru tine

Apple a lansat un raport privind viitorul companiei și, incredibil, al sănătății tale care poate fi îmbunătățită de aplicațiile companiei. 

apple watch jpg
Apple Watch

De cele mai multe ori, Apple Smartwatch-urile sunt folosite pentru a contoriza numărul zilnic de pași sau chiar pentru a verifica ora, chiar dacă multe persoane continuă să-și scoată telefonul din buzunar, chiar dacă au un ceas la mână. 

Ce previziuni are Apple pentru viitorul sănătății utilizatorilor

Apple a precizat că, pe lângă noile adăugiri din aplicația Apple Health, compania speră să se implice tot mai mult în adoptarea unui stil de viață sănătos, care să corespundă cu standardele minime recomandate din 2022. 

Citește și: Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

Ca notă informativă, Apple are foarte multe funcții interesate în aplicația lor Health, unde utilizatorii pot să apeleze la mai multe programe de fitness speciale sau chiar pot să se antreneze pe muzică, alături de antrenori din toată lumea.

De asemenea, Apple are mai multe date importante despre tine, în special despre condiția ta de sănătate, numărul de kilograme, înălțime și chiar pulsul inimii tale. Acesta date sunt, de cele mai multe ori, monitorizate și contorizate prin intermediul ceasului inteligent Apple Watch.

Urmărește și: Ți-a apărut acest mesaj? Pericolele care stau ascunse în telefonul tău

Printre planurile companiei și află și un parteneriat cu Stanford University School of Medicine, cu care speră să realizeze mai multe studii cu privire la dezvoltarea medicinei moderne și telefonul mobil. 

De asemenea, Apple speră să dezvolte atât de mult sistemul încât să poată să-i avertizeze pe utilizatori în cazul în care au probleme cu pulsul și sunt nevoiți să viziteze de urgență un medic cardiolog. 

„Viziunea noastră pentru viitor stă în continuarea studiilor cu privire la dezvoltarea sistemului pentru sănătatea utilizatorilor, având mai multe informații și acționând ca un „gardian” pentru sănătatea lor. Astfel, aceștia nu ar mai fi doar pasageri în această călătorie pentru sănătate, ci ghizi”, a declarat Williams.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)