Trucurile de pe telefonul tău care te ajută să plătești mai puțini bani

Dacă nu erai la curent cu noutățile, Apple are câteva trucuri care te vor ajuta, la final de lună, să scazi profund nota de plată pe care trebuie să o achiți. 

iphone usb c

Astfel, îți prezentăm două trucuri simple care, cel mai probabil, o să te ajute pe tine, dar și pe portofelul tău, la final de lună.

Abonamentele inutile

Cel mai probabil, ai câteva aplicații care sunt pe bază de abonament pe care nu le folosești la capacitate maximă și care, fără să-ți dai seama, îți consumă foarte mulți bani. 

Dacă dorești să te informezi mai mult despre acest subiect, Click! te invită să citești editorialul despre nota de plată pe care o achităm, fără să ne dăm seama, la final de lună AICI

Ei bine, Apple are grijă de tine, mai ales dacă ai astfel de abonamente. Aceste abonamente sunt strâns legate de funcția Abonamente iPhone, care sunt integrate în aplicația App Store. 

Citește și: Ce este modul split screen și de ce trebuie să-l folosești pe telefonul tău

Multe aplicații de pe iPhone sunt gratis, dar există câteva care sunt lansate pe bază de abonament sub formă de plată recurentă. 

Aceste aplicații, de cele mai multe ori, se reînnoiesc fără să te anunțe, consumându-ți foarte mulți bani, la finalul lunii. 

Vezi și: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Chiar dacă prețul este unul destul de promițător, s-ar putea ca acestea să te coste mult mai mult decât ai crede. 

Pentru început, trebuie să mergi în aplicația de Setări / Settings . După care, apasă pe fotografia din colț, numit și Apple ID. Ulterior, alege subcategoria Abonamente / Subscriptions. 

O să poți să vezi toate serviciile pentru care plătești lunar. De acolo, poți să alegi ce aplicații rămân în telefonul tău și care nu. 

Bateria e mai ieftină decât ai crede

Bateria telefonului tău este foarte sensibilă, chiar dacă nu-ți dai seama. Într-adevăr, bateriile moderne nu mai funcționează pe baza miturilor ce circulau în anii 2000, când trebuie să descarci complet un telefon și să-l încarci complet pentru o utilizare propice. 

Chiar și așa, foarte multe persoane aleg să înlocuiască telefonul, în cazul în care bateria acestuia este pe ducă. Chiar și așa, este mult mai ieftin să-ți înlocuiești bateria, decât să-ți cumperi un telefon nou.

Pe piața internațională, o baterie nouă costă aproximativ 79 de dolari. Prețurile ar trebui să fie asemănătoare și pe piața românească, într-un service autorizat de Apple. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net