Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Compania Google tocmai a anunțat că aplicația Google Pay se va transforma în Google Wallet, o variantă mult mai convenabilă care-ți permite să utilizezi atât cardurile bancare, cât și alte documente. 

image
Sursa: Google

Anunțul a venit, prima dată, în cadrul evenimentului Google I/O 2022, promovând-o pe aceasta drept o aplicație care îți permite să administrezi carduri bancare, buletinul, certificatul de vaccinare, abonamentele de călătorie și multe altele. 

Începând de astăzi, aplicația Wallet va înlocui Google Pay. Totuși, GPay rămâne disponibilă în Statele Unite și Singapore, putând fiind folosită drept o modalitate pentru a trimite bani prietenilor. 

Citește și: Cele mai bune aplicații cu care să-ți editezi pozele pentru Instagram

Ce poți să faci cu Google Wallet în România? Review

Am zis să instalăm Google Wallet în România, ca să vedem, cu exactitate, ce putem face cu această aplicație aici, în estul Europei.

Pe lângă plata cu cardul bancar folosind telefonul, aplicația te lasă și să adaugi abonamentele de călătorie pe care le ai, cardurile de loialitate pe care le ai la diferite marketuri și, în final, mai multe carduri cadou. Le vom lua pe fiecare în parte.

Urmărește și: Aplicațiile pentru telefon care te ajută să treci mai ușor peste problemele financiare

Plata cu cardul bancar. A fost disponibilă încă de pe vremea în care Google Pay a apărut în România. A funcționat perfect, chiar dacă, pentru unii utilizatori, a prezentat câteva erori în fața POS-ului. 

Abonamentele de transport. Din păcate, această opțiune nu este disponibilă pentru România, cel puțin. Am încercat să adăugăm un abonament la STB sau la Metrorex, dar aplicația nu a găsit nicio companie de acest tip. În schimb, aceasta a găsit doar servicii de transport din Europa de Vest și Statele Unite. 

Cardurile de loialitate. Aici totul a mers ca uns. Am reușit să găsim mai multe supermarketuri de succes din România și am reușit, în urma unei simple scanări a unui cod QR, să ne conectăm la aplicația cu pricina. 

Cardourile cadou. Din păcate, doar trei parteneri erau disponibili pentru această platformă. Cel mai probabil, aceștia vor fi adăugați pe măsură ce aplicația Google Wallet capătă succes în România. 

Pe lângă aceste lucruri foarte evidente pe care le-am găsit în aplicație, Google se laudă și cu faptul că ne putem introduce documentele sau certificatele de vaccinare. În schimb, niciun astfel de serviciu nu era disponibil în cadrul aplicației, fiind necesară o căutare amănunțită și o discuție prealabilă cu chat supportul de la Google. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
maria constantin iubit 3 png
image
image
image
image
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
shutterstock 29903164 cuplu spalat dinti periuta jpeg
ciucas jpg