Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Compania Google tocmai a anunțat că aplicația Google Pay se va transforma în Google Wallet, o variantă mult mai convenabilă care-ți permite să utilizezi atât cardurile bancare, cât și alte documente. 

Sursa: Google
Sursa: Google

Anunțul a venit, prima dată, în cadrul evenimentului Google I/O 2022, promovând-o pe aceasta drept o aplicație care îți permite să administrezi carduri bancare, buletinul, certificatul de vaccinare, abonamentele de călătorie și multe altele. 

Începând de astăzi, aplicația Wallet va înlocui Google Pay. Totuși, GPay rămâne disponibilă în Statele Unite și Singapore, putând fiind folosită drept o modalitate pentru a trimite bani prietenilor. 

Citește și: Cele mai bune aplicații cu care să-ți editezi pozele pentru Instagram

Ce poți să faci cu Google Wallet în România? Review

Am zis să instalăm Google Wallet în România, ca să vedem, cu exactitate, ce putem face cu această aplicație aici, în estul Europei.

Pe lângă plata cu cardul bancar folosind telefonul, aplicația te lasă și să adaugi abonamentele de călătorie pe care le ai, cardurile de loialitate pe care le ai la diferite marketuri și, în final, mai multe carduri cadou. Le vom lua pe fiecare în parte.

Urmărește și: Aplicațiile pentru telefon care te ajută să treci mai ușor peste problemele financiare

Plata cu cardul bancar. A fost disponibilă încă de pe vremea în care Google Pay a apărut în România. A funcționat perfect, chiar dacă, pentru unii utilizatori, a prezentat câteva erori în fața POS-ului. 

Abonamentele de transport. Din păcate, această opțiune nu este disponibilă pentru România, cel puțin. Am încercat să adăugăm un abonament la STB sau la Metrorex, dar aplicația nu a găsit nicio companie de acest tip. În schimb, aceasta a găsit doar servicii de transport din Europa de Vest și Statele Unite. 

Cardurile de loialitate. Aici totul a mers ca uns. Am reușit să găsim mai multe supermarketuri de succes din România și am reușit, în urma unei simple scanări a unui cod QR, să ne conectăm la aplicația cu pricina. 

Cardourile cadou. Din păcate, doar trei parteneri erau disponibili pentru această platformă. Cel mai probabil, aceștia vor fi adăugați pe măsură ce aplicația Google Wallet capătă succes în România. 

Pe lângă aceste lucruri foarte evidente pe care le-am găsit în aplicație, Google se laudă și cu faptul că ne putem introduce documentele sau certificatele de vaccinare. În schimb, niciun astfel de serviciu nu era disponibil în cadrul aplicației, fiind necesară o căutare amănunțită și o discuție prealabilă cu chat supportul de la Google. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net