Cele mai bune aplicații cu care să-ți editezi pozele pentru Instagram

Dacă dorești fotografii mult mai frumoase, cu care o să poți să-ți impresionezi toți prietenii de pe Facebook sau Instagram, s-ar putea ca aceste aplicații de editare foto să te ajute foarte mult.

colaj editare foto 2 jpg
Cele mai bune aplicații pentru editat fotografii

Editarea foto, la bază, este un proces foarte complicat, care necesită un sistem foarte sofisticat. Totuși, se pare că tehnologia a avansat atât de mult încât putem să facem editare foto direct de pe telefonul nostru.

Vezi și alte aplicații utile: Aplicațiile de care ai nevoie. Patru platforme care-ți ușurează viața

Așadar, haide să aruncăm un ochi peste trei aplicații de editare foto care s-ar putea să te ajute mult mai mult decât ai crede!

Adobe Lightroom

image
Adobe Lightroom Google Play

Dacă dorești să utilizezi un soft performant pentru editare foto, s-ar putea ca Lightroom de la Adobe să fie salvarea ta.

Încearcă și alte aplicații pentru telefonul tău: Cele mai utile aplicații pe care să le instalezi pe telefonul tău în 2022

Aplicația îți permite să te joci cu balansul de alb, contrastul sau să aplici filtre foarte extravagante, care-ți pot ușura cu mult procesul de editare foto.

De asemenea, aplicația poate face lucruri la care nici nu te aștepți. De exemplu, Lightroom te lasă să rezolvi problemele pe care le vezi în fotografiile făcute la întuneric, unde ochii subiectul devin, ca prin minune, roșii. 

VSCO

image
VSCO Google Play

VSCO este printre cele mai vechi aplicații care există privind editarea foto. Astfel, se pare că VSCO se află printre cele mai descărcate aplicații de pe Google Play Store care să fie prielnice pentru problemele noastre.

Despre VSCO nu sunt multe de spus. Acesta îndeplinește cu succes și funcțiile prezentate pentru Adobe Lightroom. Totuși, VSCO are la bază și o comunitate foarte mare, care-ți permite să distribui toate fotografiile pe care le faci și le editezi.

Pe lângă comunitatea foarte mare, VSCO îți permite și să modifici fotografia într-un mod mult mai simplist, care te va scuti de câteva minute bune pe care le-ai pierde pe Lightroom.

Adobe Express

image
Adobe Express Google Play

Un punct important al Adobe Express este capacitatea de a transmite prin cloud toate proiectele la care ai lucrat. Așadar, poți să modifici atât pe PC, cât și pe telefon aceeași imagine, în timp real.

De asemenea, pe lângă funcțiile prezentate la Lightroom și VSCO, Express are un atuu foarte mare: îți permite să creezi de la zero fotografii. 

Da, dacă ai nevoie de fotografii realizate într-un mod cât mai profesionist, se pare că Adobe Express te poate ajuta, mai ales în caz că ai nevoie de o astfel de aplicație pentru un spot publicitar sau pentru un articol publicat în spațiul online.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan