Aplicațiile de care ai nevoie. Patru platforme care-ți ușurează viața

Dacă ai un telefon cu Android sau iOS, ai simțit nevoia unor aplicații care îți pot ușura munca și felul în care te organizezi. Astăzi, o să trecem în revistă cele mai interesante și utile aplicații, pe care merită să le instalezi în telefonul tău.

Cele mai folositoare aplicații pe care să le ai pe telefonul tău mobil
Cele mai folositoare aplicații pe care să le ai pe telefonul tău mobil

Dacă ai nevoie de aplicații care te pot ajuta să-ți transferi fișierele de pe laptop pe telefon sau care te ajută să le trimiți prietenilor tăi fișiere de dimensiuni mari, am cules cele mai folositoare aplicații în acest sens, direct de pe Google Play Store.

Dropbox

Dropbox te ajută să trimiți și să primești fișiere
Dropbox te ajută să trimiți și să primești fișiere

Dropbox este printre cele mai bune aplicații pentru a sincroniza fișierele de pe dispozitivele tale. Aceasta funcționează direct din browser, pe Windows, macOS, iOS și, bineînțeles, Android. 

Aplicația Dropbox face backup la toate fotografiile sau videoclipurile dumneavoastră, direct în cloud. Așadar, dacă aveți un document pe care doriți să-l editați pe telefon, acesta se va modifica pe toate dispozitivele care au acces la contul respectiv de Dropbox.

Din păcate, aplicația are o limită de 2GB spațiu de stocare pentru clienții ce folosesc planul gratuit. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, abonamentele premium încep de 10 dolari/lună, pentru 1TB de stocare. 

Link download: Android / iOS

Snapseed

Snapseed îți permite să editezi fotografiile preferate
Snapseed îți permite să editezi fotografiile preferate

Există foarte multe aplicații de editat fotografii pe Play Store, dar Snapseed este singura care reușește să fie relevantă și să primească actualizări. 

Snapseed le oferă utilizatorilor acces la toate instrumentele de modificare a imaginilor, permițându-vă să ajustați culorile sau chiar să eliminați persoane sau obiecte din fotografii. 

Pentru cei perfectioniști, puteți sta chiar și câteva ore, dacă doriți, pentru a ajunge să editați fotografia precum cei ce folosesc software-urile performante de pe laptop. 

Pe lângă aceste funcții foarte importante, aplicația reușește să mențină nivelul de dificultate foarte scăzut. După ce ați terminat tot procesul de editare, fotografia poate fi încărcată pe toate rețelele de socializare.

Link download: Android / iOS

Evernote

Evernote te ajută să îți pui gândurile într-un singur loc
Evernote te ajută să îți pui gândurile într-un singur loc

Evernote le permite utilizatorilor să scrie notițe, gânduri și chiar să desenezi anumite lucruri, ceea ce face aplicația perfectă, dacă simți nevoia să fii creativ. 

Aplicația se bucură de o istorie de peste zece ani, dar, chiar dacă este printre cele mai vechi aplicații de Google Play Store, aceasta se menține vie și la curent cu toate dorințele pe care utilizatorii Android le au.

Evernote funcționează pe toate dispozitivele, reușind să se sincronizeze în timp real.

Acolo unde excelează cu adevărat este la organizare: Evernote vă permite să vă sortați toate documentele în caiete și să le etichetați cu categorii și etichete personalizate.

Link download: Android / iOS

IFTTT 

IFTTT îți face viața mai ușoară prin automatizare
IFTTT îți face viața mai ușoară prin automatizare

IFTTT (If This Then That) este una dintre cele mai interesante aplicații de pe Play Store. Aceasta ia date de la mai multe aplicații existente și are rolul de a vă organiza mai multe evenimente importante din viață. 

Aplicația îți permite să integrezi și rețele sociale, aplicații web, dispozitive hardware, servicii online, dar și programe pentru smart home. 

În momentul în care un eveniment are loc pe Facebook sau Instagram, o să fii atenționat de către aplicație, care îți permite să selectezi ce dorești, mai exact, să faci în momentul acelui eveniment. 

Aplicația funcționează deosebit de bine cu un dispozitiv Android: o puteți folosi pentru a schimba imaginea de fundal a telefonului în fiecare zi, pentru a face copii de rezervă pentru mesajele SMS pe e-mail, pentru a posta pe mai multe rețele sociale în același timp sau pentru a opri Wi-Fi când plecați.

Ce poți face, mai exact, cu IFTTT? Aplicația le permite utilizatorilor să schimbe imaginea de fundal a telefonului în fiecare zi, să poată face copii de rezervă a mesajelor SMS sau e-mail, dar care îți și permite să postezi pe mai multe rețele sociale în același timp.

Link download: Android / iOS

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net