Ce este modul split screen și de ce trebuie să-l folosești pe telefonul tău

Dacă aveți nevoie de o creștere masivă a productivității, puteți utiliza funcția de split screen pe telefonul dvs. ce vine echipat cu Android. 

Samsung Edge
Samsung Edge

Funcția split screen se poate activa foarte rapid și ușor și, de asemenea, vă permite să lucrați concomitent în mai multe aplicații. Această caracteristică este disponibilă pe modelele ce vin echipate cu Android 7 sau versiunile mai noi. 

Modul split screen nu funcționează pentru fiecare aplicație, dar Android simplifică identificarea aplicațiilor ce-l acceptă. Folosind funcția, puteți viziona un videoclip în timp ce trimiteți mesaje cuiva, toate astea în doar câteva secunde.

Urmărește și: Uite cum te minte Facebook! Compania e mândră de campania COVID-19

Cum activezi și utilizezi funcția split screen

Există două metode pe care le puteți folosi pentru a activa funcția de ecran divizat pe telefon. Puteți folosi fie navigarea bazată pe gesturi, fie un buton ce activează această funcție.

Pentru navigarea bazată pe gesturi, asigurați-vă că ambele aplicații pe care doriți să le utilizați în split screen sunt activate și deschise. Glisați încet în sus din partea de jos a ecranului, pentru a intra în comutatorul de aplicații.

Vezi și: Toate informațiile pe care Google le are despre tine. Cum face compania bani de pe spinarea ta

Pentru Android sau Samsung, asigurați-vă că apăsați lung pe pictograma pentru prima aplicație pe care doriți să o utilizați pe ecranul divizat. Ulterior, doar atingeți ecranul divizat și alegeți a doua aplicație pentru care doriți să o aveți pe celălalt ecran.

Citește și: Obiceiurile zilnice care-ți «omoară» bateria telefonului

După ce ați terminat, ar trebui să aveți ambele aplicații deschise, fiecare ocupând jumătate din afișajul ecranului telefonului. Ecranul divizat funcționează bine în oricare dintre metode , așa că doar rotiți telefonul pe orizontală, iar aplicațiile vor funcția atât în modul portret, cât și în modul landscape. 

La mijloc, între cele două aplicații, există un glisor care permite utilizatorilor să redimensioneze aplicațiile deschise, în funcție de nevoie. Se acceptă o modificarea de 75% cu 25%.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net