Trucul ingenios de pe telefonul tău care-ți poate schimba ziua

Acest truc inovator pentru iPhone s-ar putea să-ți ofere câteva idei pentru un lockscreen mult mai interesant și interactiv. 

Un truc pentru iPhone te poate ajuta foarte mult
Un truc pentru iPhone te poate ajuta foarte mult

Un expert în produsele Apple a prezentat un micuț truc care-ți permite să adaugi un emoji chiar lângă status icon-urile ce se află în colțul din dreapta al ecranului tău. 

Cum activezi actualizarea la Focus Mode

Ca să vezi, cu exactitate, ce reprezintă status icon-urile din colțul din dreapta al ecranului tău, acolo poți să vezi toate informațiile privind bateria, puterea semnalului WiFi, dar și multe alte informații privind starea telefonului tău.

Află informații și despre: Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

Acest micuț truc este doar o mostră a noilor modificări ce vor ajunge alături de iOS 16, în urma actualizării din această toamnă. 

Utilizatorul de TikTok katamogz, care a reușit să-și facă un nume în industria tech prin videoclipurile sale interesante, a prezentat cum poți să-ți adaugi, în doar câteva secunde, un emoji lângă statusul bateriei. 

Ca să poți începe acest proces, trebuie să ai acces la funcția Focus, un mod care-ți permite să te concentrezi mai mult asupra muncii tale. Funcția Focus nu permite notificărilor să te deranjeze, dar și care nu-ți permite să accesezi anumite aplicații care te-ar putea face să pierzi noțiunea timpului. 

Urmărește și: Ți-a apărut acest mesaj? Pericolele care stau ascunse în telefonul tău

Pentru început, trebuie să te duci la Setări / Settings și să apeși pe modul Focus. Ulterior, apasă pe butonul PLUS („+”) din colțul din dreapta sus.

Așadar, alege un nou nume pentru Focus mode-ul tău și, în plus, e necesar să alegi și un emoji pentru asta. Fii creativ! Alege un emoji care s-ar putea să te ajute, poate fi folosit precum un micuț memento sau, în funcție de emoji, poate să ajute pe cineva să vadă, cu exactitate, cui îi aparține telefonul. 

După ce ți-ai ales emoji-ul și culoarea, continuă procesul selectând aplicațiile și persoanele ce pot să te deranjeze în timp ce lucrezi sau ai altă treabă. 

Acum, de fiecare dată când activezi Focus Mode, un emoji drăgut va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului tău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net