Trucul ingenios de pe telefonul tău care-ți poate schimba ziua

Acest truc inovator pentru iPhone s-ar putea să-ți ofere câteva idei pentru un lockscreen mult mai interesant și interactiv. 

iphone telefon pixabay jpg
Un truc pentru iPhone te poate ajuta foarte mult

Un expert în produsele Apple a prezentat un micuț truc care-ți permite să adaugi un emoji chiar lângă status icon-urile ce se află în colțul din dreapta al ecranului tău. 

Cum activezi actualizarea la Focus Mode

Ca să vezi, cu exactitate, ce reprezintă status icon-urile din colțul din dreapta al ecranului tău, acolo poți să vezi toate informațiile privind bateria, puterea semnalului WiFi, dar și multe alte informații privind starea telefonului tău.

Află informații și despre: Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

Acest micuț truc este doar o mostră a noilor modificări ce vor ajunge alături de iOS 16, în urma actualizării din această toamnă. 

Utilizatorul de TikTok katamogz, care a reușit să-și facă un nume în industria tech prin videoclipurile sale interesante, a prezentat cum poți să-ți adaugi, în doar câteva secunde, un emoji lângă statusul bateriei. 

Ca să poți începe acest proces, trebuie să ai acces la funcția Focus, un mod care-ți permite să te concentrezi mai mult asupra muncii tale. Funcția Focus nu permite notificărilor să te deranjeze, dar și care nu-ți permite să accesezi anumite aplicații care te-ar putea face să pierzi noțiunea timpului. 

Urmărește și: Ți-a apărut acest mesaj? Pericolele care stau ascunse în telefonul tău

Pentru început, trebuie să te duci la Setări / Settings și să apeși pe modul Focus. Ulterior, apasă pe butonul PLUS („+”) din colțul din dreapta sus.

Așadar, alege un nou nume pentru Focus mode-ul tău și, în plus, e necesar să alegi și un emoji pentru asta. Fii creativ! Alege un emoji care s-ar putea să te ajute, poate fi folosit precum un micuț memento sau, în funcție de emoji, poate să ajute pe cineva să vadă, cu exactitate, cui îi aparține telefonul. 

După ce ți-ai ales emoji-ul și culoarea, continuă procesul selectând aplicațiile și persoanele ce pot să te deranjeze în timp ce lucrezi sau ai altă treabă. 

Acum, de fiecare dată când activezi Focus Mode, un emoji drăgut va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului tău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
image
image
image
image
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)