Se ieftinește abonamentul la Netflix? Modificări importante pentru companie

Dacă decizi să-ți faci un abonament de Netflix prin intermediul unui iPhone sau iPad, s-ar putea să ai parte de câteva surprize la care nu te așteptai. 

netflix tv jpg

Ca notă informativă, Apple a realizat câteva modificări privind politica lor, care au venit precum o mănușă pentru Netflix, mai ales după ce compania a pierdut aproximativ un milion de utilizatori. 

Se ieftinește abonamentul la Netflix?

Compania americană a mai relaxat politica privind „Taxa Apple”, care prevede ca fiecare companie să plătească o cotă parte către Apple, dacă plata se face prin intermediul sistemului de operare iOS. 

Urmărește și: Cele mai bune filme de acțiune pe care să le vezi pe Netflix

Mulți dezvoltatori nu s-au conformat cererilor Apple, așa că aceștia nu au mai avut dreptul să-și vândă aplicația pe App Store. Un caz celebru a fost cel cu jocul de mobil Fortnite, care nu a mai avut dreptul să fie comercializat pe aplicația de pe iPhone și iPad. 

De data asta, Apple a făcut câteva modificări privind aceste taxe, asta permițându-i lui Netflix să evite complet aceste comisioane pe care trebuie să le achite. 

De altfel, alte aplicații care s-ar putea să fie scutite de taxe trebuie să fie considerate de tip „reader”. Astfel, aplicațiile care contribuie cu conținut precum clipuri muzicale, videoclipuri, reviste digitale, ziare și cărți. 

Netflix, pierderi după pierderi

Totuși, până acum, serviciul de streaming nu a venit cu clarificări privind prețul final pe care utilizatorul de rând trebuie să-l plătească. Astfel, în funcție de viitorul companiei, s-ar putea ca prețul abonamentelor să scadă. 

Află mai multe detalii despre acest subiect: Netflix a pierdut un milion de utilizatori! Pe ce platforme au migrat toți cinefilii?

Până acum, Netflix a prezentat doar pierderi pe toate planuri, atât financiar, cât și în materie de conținut disponibil. Foarte mulți utilizatori se plâng de calitatea conținutului disponibil pe platformă, cât și de numărul de filme și seriale ce „dispar”, din cauza licențelor ce expiră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
femeie sanatate jpg
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg