Cele mai bune filme de acțiune pe care să le vezi pe Netflix

Se apropie ușor, ușor sfârșitul de săptămână, iar temperaturile ridicate ne împing să stăm în casă. Ce lucru mai bun ai de făcut decât să vezi cinci filme de acțiune pe care merită să le vezi pe Netflix?

Cele mai bune filme de acțiune de pe Netflix
Cele mai bune filme de acțiune de pe Netflix

Acest top este unul special, care încearcă să pune eroinele feminine în ipostaze importante, în care cele mai frecvente probleme ale societății sunt aduse în atenția publicului și, cel mai important, ne face să conștientizăm existența acestor probleme.

Av: The Hunt’

Anyse, o soție de neîncredere, este prinsă alături de amantul ei de către soțul acesteia, Sedat. După ce Sedat aflat într-un acces de furie îl execută pe amant, Anyse fuge cu familia ei în Turcia. 

Încearcă și: Nu rata cele mai bune filme ce urmează să fie lansate în cinematografe

Toate astea ca ea, de fapt, să vadă că familia i-a întors spatele. Așadar, aceasta trebuie să se răzbune și să-l ucidă pe Sedat, dacă speră să scape cu viață de furia fostului soț.

Urmărește și: Lista filmelor și serialelor ce vor ajunge pe serviciul Disney Plus România

Această poveste simplă ce are în vedere aventurile Anysei este realizată de către regizorul durc Emre Akay. De asemenea, povestea este o reimaginare a filmelor „First Blood” și „Revenge”. În aceste filme, Anyse este nevoită să-și elimine dușmanii unul câte unul. Av: The Hunt vine cu o notă importantă, unde Anyse este, de fapt, cea care este vânată și trebuie să lupte pentru supraviețuirea ei. 

Vezi pe Netflix

Centaur

De obicei, cele mai bune filme de acțiune au parte de o poveste ce te ține în priză. Acesta este și cazul fimului Centaur, realizat de către regizorul spaniol Daniel Caalparsoso. Filmul este bazat pe o vânare continuă și de lungă durată a personajului rău. 

Povestea este una simplă care decurge perfect: Rafa, un cunoscut motociclist, este foarte aproape să bată palma cu o echipă foarte importantă de curse. Totuși, Natalia, mama fiicei lui, are probleme serioase. Poliția a prins-o pe aceasta având foarte multe droguri asupra ei, care aparținea lui Carlos, un rege al cartelului, iar Natalia trebuie să returneze toți banii. 

Pe parcurs ce filmul decurge, acesta răspunde la mai multe întrebări cu care privitorul vine la pachet imediat ce a văzut trailerul filmului. Centaur are la bază o poveste simplă, dar care reușește să se dezvolte datorită actorilor foarte buni, dar și din cauza scenelor filmate într-un stil specific secolului 21. 

Vezi pe Netflix

Django Unchained

Quentin Tarantino și-a pus amprenta pe acest film, este clar și indiscutabil. Povestea îl urmărește o persoană de culoare ce s-a antrenat sub protecția unui vânător de recompense german, scopul acestuia fiind să se regăsească cu soția sa, pierdută după ce a fost vândut ca sclav.

Producția pentru filmul Django Unchained a început în 2007, când Quentin Tarantino pregătea scenariul pentru acest film. De-abia în aprilie 2021, Tarantino a tras linia sub manuscrisul pe care l-a pregătit pentru acest film.

Povestea are loc în 1858, în Texas. Așadar, trebuie să te pregătești pentru un western de calitate, care nu-ți va lăsa un gust acru la final. De departe, Django este printre cele mai apreciate filme din cariera lui Tarantino. 

Vezi pe Netflix

Fistful of Vengeance

Filmul urmărește acțiunea din „Asasinii Wu”, iar adaptarea supranaturală pentru „Fistful of Vengeance” te va face, mai mult ca sigur, să dorești să vezi mai multe producții de la Roel Reine, producătorul acestui film excepțional. 

La prima vedere, filmul aduce foarte mult cu cel mai recent film marca Marvel, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Totuși, acesta se diferențiază prin stilul complet neobișnuit în care este adaptat. 

Kai, un moștenitor al unor puteri magice, se alătură lui Lu Xin și Tommy în Bangkok, pentru a cerceta moartea surorii lui Tommy, Jenny. De aici, totul se schimbă fundamental. Avem parte de un miliardar ce este un semizeu, dar și multe alte elemente interesante, dar care, cel mai probabil, îți vor strica distracția, dacă le vei afla. 

Vezi pe Netflix

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net