Lista filmelor și serialelor ce vor ajunge pe serviciul Disney Plus România

Disney Plus va ajunge, luna viitoare, în România, iar colecția lor de filme și seriale este destul de tentantă. Astăzi, vom trece în revistă ce vom putea vedea pe Disney Plus România.

Disney Plus este un nou serviciu de streaming ce-și va face apariția pe piața locală pe data de 14 iunie. Până la acest moment, serviciul putea fi urmărit de români prin intermediul unui VPN setat pe o adresă IP din Statele Unite ale Americii.

Ce filme și seriale vom putea vedea pe Disney Plus România

Ca și în cazul altor servicii de streaming, lista disponibilă este valabilă pentru Europa de Vest, dar, în funcție de licențele cumpărate pentru spațiul est-european, s-ar putea ca numărul final de titluri ce vor ajunge pe Disney Plus România să fie puțin diferit. 

Vezi și Disney Plus ajunge în România! Cât va costa și ce o să poți vedea pe această platformă

Totuși, Disney Plus o duce foarte bine pe partea de francize pe care le deține. După ce și-a retras toate titlurile de pe servicii precum Netflix sau HBO Max, compania a decis să-și deschidă propria platformă de streaming. 

Așadar, în acest moment, catalogul Disney Plus include francizele Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, printre care se numără și Avatar, The Snow Queen și întreaga serie Simpsons. 

Din gama Marvel, Disney are în catalog Ant-Man, Avengers, Avengers: The Age of Ultron, Captain America: First Avenger, Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier, dar și toată seria X-Men. De asemenea, putem enumera și Doctor Strange, Hulk, The Nightmare Kingdom, Iron Man 2, Iron Man 3 și filmele The Fantastic 4.

Cât despre serialele din gama Marvel, găsim întreg catalogul cu Spider-Man, dar și serialul The Agents Of The S.H.I.E.L.D, cu toate cele cinci sezone.

Cât despre filmele și serialele din universul Star Wars, Disney Plus va aduce toate filmele Star Wars (cele noi, dar și cele vechi). În schimb, când vine vorba de seriale, se pare că vom avea acces la toată seria Star Wars: The Clone Wars, cât și la seria Star Wars: The Rebels, care acoperă evenimentele ulterioare Ordinului 66.

Citește și Pe ce dată se va lansa serialul Obi-Wan Kenobi și pe ce serviciu de streaming

Pentru toate informațiile privind catalogul disponibil pe Disney Plus România, urmăriți website-ul oficial al platformei.

Pe ce dispozitive poate fi urmărit conținutul Disney Plus

Conținutul disponibil va putea fi urmărit de pe dispozitivele ce au acces la App Store (Apple/iOS) și Google Play Store (Android). Așadar, dacă Netflix funcționează în parametri normali pe dispozitivul dvs., cu siguranță și Disney Plus va respecta această regulă. 

Cât despre dispozitivele Smart TV, aplicația Disney Plus va putea fi descărcată pe Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, TV connectées LG, TV connectées Samsung și chiar Chromecast.

De asemenea, aplicația va fi disponibilă și pe consolele de jocuri video și multimedia: PlayStation 4 + 5 și versiunile superioare de la Microsoft Xbox One.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net