Pe ce dată se va lansa serialul Obi-Wan Kenobi și pe ce serviciu de streaming

În urma unui succes imens pe piața cinematografică, Războiul Stelelor și-a câștigat o bază solidă de fani, ce i-a rămas fidelă franciză în tot acest timp. După foarte multe așteptări, se pare că serialul Obi-Wan Kenobi va fi lansat în primăvara acestui an.

image

După ani în care fanii au cerut un serial despre marele maestru jedi Obi-Wan Kenobi, se pare că Disney a pregătit și pentru aceștia un show ce va debuta pe 25 mai, pe propriul serviciu de streaming video. Totuși, compania nu a dorit să împărtășească informații suplimentare, dar multe detalii cheie despre acțiunea din serial sunt deja binecunoscute.

Kenobi, un nou serial marca Disney

Noul serial îl are în rolul principal pe Ewan McGregor, actorul care a interpretat rolul lui Obi-Wan Kenobi în mai multe filme Star Wars, alături de Hayden Cristensen, care va interpreta rolul lui Darth Vader. Serialul va debuta prin prezentarea ascensiunii Imperiului, dar și protejarea lui Luke Skywalker.

Potrivit Disney, serialul începe la un deceniu după „Star Wars: Revenge of the Sith”. În acel film, probabil vă amintiți, ucenicul său Jedi, Anakin Skywalker (Hayden Christensen), a trecut de partea întunecată, devenind Lordul Sith Darth Vader.

Serialul dezvoltat de către Disney+ ar putea reprezenta un important pion în jocul lor pentru a se ridica pe piața de servicii de streaming video. În urma raportării câștigurilor sale, Disney a subliniat că numărul de abonați a crescut cu 37% în timpul anului 2021, față de anul precedent. Cea mai mare parte a creșterii a venit prin intermediul lui Hotstar, din India, iar dezvoltarea acestui serial ar putea menține creșterea numărului de abonați în mult mai multe țări, mai ales alături de serialele Star Wars precum Ahsoka, Andor, Landa, The Acolyte sau noul The Book of Boba Fett, arată Engadget.

Așadar, pe 25 mai, pe Disney+, pregatiți-vă săbiile laser și costumele de clone, deoarece ne vom îmbarca, iarăși, spre univerul Star Wars, care reușește să atragă fani încă din 1977, când a apărut primul film.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net