Nu rata cele mai bune filme ce urmează să fie lansate în cinematografe

Vara este momentul în care ne relaxăm la mare cu o carte bună, muzică de calitate și, cel mai important, cele mai noi producții cinematografice ce urmează să ajungă pe marile ecrane.

Cele mai bune filme pe care să le vezi în luna iunie
Cele mai bune filme pe care să le vezi în luna iunie

Așadar, iată următoarele titluri ce urmează să ajungă în cinema, în luna iunie, dar și pe serviciile noastre preferate de streaming: Netflix, HBO Max sau Disney Plus, cea mai nouă platformă de urmărit filme și seriale din România.

Citește și Filme de weekend. Producțiile de Oscar pe care merită să le vezi pe Netflix

17 iunie 2022 - Lightyear și Brian and Charles

Pe data de 17 iunie 2022, mai multe filme cu notorietate își vor face prezența și vor intra în catalogul filmelor ce-și propun să intre în carte de istorie.

Primul pe această listă este Lightyear, un film animat marca Disney Pixar, care urmărește aventurile lui Buzz Lightyear, personajul principal din seria Toy Story.

Citește și Cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le începi vara aceasta

Filmul este unul dedicat celor mici, dar care poate fi urmărit cu sufletul la gură și de adulți, mai ales din cauza animațiilor de ultimă generație ce ne-au fost prezentate în trailer. 

Următorul film pe listă este Brian and Charles, o reinterpretare a celebrului Pinocchio. Povestea îl are în vedere pe Brian, un inventator din partea rurală a Regatului Unit, care-și petrece majoritatea timpului construind obiecte neconvenționale care, de cele mai multe ori, nu funcționează. 

Totuși, acesta nu se dă mai în spate, așa că decide să lucreze la cel mai mare proiect al său - Charles, un robot creat dintr-o mașină de spălat și fier vechi care, de fapt, se dovedește a fi cel mai bun prieten al său.

24 iunie 2022 - Elvis, Marcel the Shell with Shoes On, The Black Phone

Dacă ți-a fost dor de un film biografic, se pare că Elvis este cel în care te vei refugia, pe 24 iunie, când va fi lansat. Producția cinematografică explorează viața și muzica lui Elvis Presley, care este văzut prin prisma relației sale complicate pe care a avut-o cu managerul său, Tom Parker. 

De altă parte, dacă vrei ceva mai puțin serios, care să fie prielnic și pentru cei mici, Marcel the Shell with Shoes On este filmul care s-ar putea să-ți bucure așteptările. 

Povestea îl are în vedere pe Marcel, un animăluț adorabil, care își duce existența alături de bunica sa și de celelalte mici viețuitoare din casă. Chiar dacă povestea pare foarte adorabilă, în spatele ei se ascunde o adevărată tragedie. 

Înainte, aceștia făceau parte dintr-o comunitate extinsă, dar acum au rămas singurii supraviețuitori al unui eveniment neplăcut. Totuși, viața lor urmează să se schimbe foarte mult, deoarece faima îi va schimba profund pe Marcel. 

The Black Phone este cu totul altă poveste. Acesta nu poate fi urmărit alături de cei mici, deoarece consumul de droguri, violența verbală și violența fizică este prezentă. Totuși, asta nu-l face un film prost.

La prima vedere, posterul de prezentare al filmului mi-a transmis „Joker 2.0”. Din trailerul prezent, se pare că vom avea parte de o reimaginare a filmului Joker, care a rupt toate topurile.

Povestea are câteva momente de suprarealism, în care personajul principal o să poată să audă vocile unor oameni morți. Din această listă, acesta pare cel mai promițător, dar nu este prima dată când un trailer ridică așteptări și, de fapt, este doar un alt film de nota 4 de pe IMDb.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net