Noile modele iPhone 14, lansate în SUA. Ce detalii au deslușit românii, înainte de prezentare?

Este o zi mare pentru fanii Apple, care așteaptă ora 20.00, în California, Statele Unite ale Americii.

Compania urmează să prezinte o serie de modele noi, cele mai așteptate fiind cele din gama iPhone 14. Vorbim, așadar, despre patru modele de telefoane smart: iPhone 14, iPhone 14 Pro(cu ecran de 6,1 inci/ 15,4 centrimetri), iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max(cu ecran de 6,7 inci/ 17 centrimetri).

Cum au deslușit românii viitoarele caracteristici

În America, acesta este cel mai fierbinte subiect, în materie de tehnologie, fiind dezbătute mai multe previziuni legate de funcții, prețuri și performanțe.

În România, însă, portalul Mobilissimo a reușit să tragă cu ochiul la noul model, într-un mod absolut original. Este binecunoscut faptul că dispozitivele Apple sunt asamblate în China.

Astfel, pentru a susține industria accesoriilor compatibile, tot din China, unele informații mai „scapă” din colectivele liniilor de asamblare. Așa se face că, înainte de multe lansări oficiale, comercianții chinezi scot la vânzare huse ale noile modele.

Vezi și: Apple iPhone 14 vine cu întârzieri. Tensiunile dintre China și Taiwan pun bețe în roate producătorilor

Pe o asemenea husă au pus mâna și reprezentanții platformei online amintite, reușind să deslușească o serie de caracteristici concrete ale iPhone 14 Pro. Ei au așezat modelul iPhone 13 Pro în husa viitorului model. 

image
Modelul iPhone 13 Pro, într-o husă de iPhone 14 Pro. Foto: mobilissimo.ro

Aș estima o creștere de 20% față de modelul Pro de anul trecut, iar motivul din spatele acestui boost este pus pe seama camerelor de nouă generație. Vom avea o cameră foto principală de 48 mpx, iar recent am aflat că se umblă și la camera ultra-wide care poate captura imagini cu pixeli de 1.4µm vs. 1.0µm în mod ultra-wide pe iPhone 13 Pro. Asta se traduce în fotografii mai detaliate și performanță mai bună în low-light”, arată cei de la Mobilissimo.ro

Va realiza clipuri 8K?

În presa din SUA se discută despre faptul că familia iPhone 14 va deveni emblematică, așteptându-se ca modelele din această gamă să poată realiza, în premieră, filmări la rezoluția 8K.

Chiar dacă smartphone-ul este „vedeta” evenimentului de astăzi, presa despre ocean menționează lansarea unor noi modele Apple Watch, inclusiv unul Pro, sau a unor căști fără fir, AirPod Pros.

Citește și: Cu ce o să vină iPhone 14? Viteză de încărcare mărită și culori moderne

Legat de politica de preț, CNN menționează surse care sunt de părere că Apple ar putea să renunțe la politica de preț redus pentru modelele mai mici ale iPhone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg