Noile modele iPhone 14, lansate în SUA. Ce detalii au deslușit românii, înainte de prezentare?

Ultima actualizare:

Este o zi mare pentru fanii Apple, care așteaptă ora 20.00, în California, Statele Unite ale Americii.

Compania urmează să prezinte o serie de modele noi, cele mai așteptate fiind cele din gama iPhone 14. Vorbim, așadar, despre patru modele de telefoane smart: iPhone 14, iPhone 14 Pro(cu ecran de 6,1 inci/ 15,4 centrimetri), iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max(cu ecran de 6,7 inci/ 17 centrimetri).

Cum au deslușit românii viitoarele caracteristici

În America, acesta este cel mai fierbinte subiect, în materie de tehnologie, fiind dezbătute mai multe previziuni legate de funcții, prețuri și performanțe.

În România, însă, portalul Mobilissimo a reușit să tragă cu ochiul la noul model, într-un mod absolut original. Este binecunoscut faptul că dispozitivele Apple sunt asamblate în China.

Astfel, pentru a susține industria accesoriilor compatibile, tot din China, unele informații mai „scapă” din colectivele liniilor de asamblare. Așa se face că, înainte de multe lansări oficiale, comercianții chinezi scot la vânzare huse ale noile modele.

Vezi și: Apple iPhone 14 vine cu întârzieri. Tensiunile dintre China și Taiwan pun bețe în roate producătorilor

Pe o asemenea husă au pus mâna și reprezentanții platformei online amintite, reușind să deslușească o serie de caracteristici concrete ale iPhone 14 Pro. Ei au așezat modelul iPhone 13 Pro în husa viitorului model. 

Modelul iPhone 13 Pro, într-o husă de iPhone 14 Pro. Foto: mobilissimo.ro
Modelul iPhone 13 Pro, într-o husă de iPhone 14 Pro. Foto: mobilissimo.ro

Aș estima o creștere de 20% față de modelul Pro de anul trecut, iar motivul din spatele acestui boost este pus pe seama camerelor de nouă generație. Vom avea o cameră foto principală de 48 mpx, iar recent am aflat că se umblă și la camera ultra-wide care poate captura imagini cu pixeli de 1.4µm vs. 1.0µm în mod ultra-wide pe iPhone 13 Pro. Asta se traduce în fotografii mai detaliate și performanță mai bună în low-light”, arată cei de la Mobilissimo.ro

Va realiza clipuri 8K?

În presa din SUA se discută despre faptul că familia iPhone 14 va deveni emblematică, așteptându-se ca modelele din această gamă să poată realiza, în premieră, filmări la rezoluția 8K.

Chiar dacă smartphone-ul este „vedeta” evenimentului de astăzi, presa despre ocean menționează lansarea unor noi modele Apple Watch, inclusiv unul Pro, sau a unor căști fără fir, AirPod Pros.

Citește și: Cu ce o să vină iPhone 14? Viteză de încărcare mărită și culori moderne

Legat de politica de preț, CNN menționează surse care sunt de părere că Apple ar putea să renunțe la politica de preț redus pentru modelele mai mici ale iPhone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net