Top 5 accesorii Apple pe care trebuie sa le ai dacă deții un iPhone

Ultima actualizare:

Brandul Apple a devenit popular foarte rapid, după lansarea primului iPhone, în ianuarie 2007. Iphone-ul a câștigat foarte ușor utilizatorii de smartphone-uri, prin designul minimalist și multitudinea de funcții noi îndeplinite. În zilele noastre, cu toții ne trăim viața ajutați de aceste telefoane.

Sursă foto: Unspalsh.com
Sursă foto: Unspalsh.com

Ne ajută să fim în contact permanent cu cei dragi, să fotografiem și să filmăm momentele importante, să vizionăm filme, să facem tranzacții bancare și multe alte lucruri care ne fac viața mai ușoară. Însă având accesoriile potrivite pentru iPhone-ul tău, poți duce lucrurile la un alt nivel în ceea ce privește accesibilitatea și functionalitatea acestuia. În rândurile ce urmează, vom detalia câte puțin despre cele mai importante accesorii Apple, pe care trebuie să le ai dacă ești un împătimit al tehnologiei.

Accesorii pentru iPhone-ul tău, pentru a avea o experiență mult mai interesantă

  1. Husa - începem cu cel mai important aspect și anume, protecția. Îți dorești ca iPhone-ul tău să fie întotdeauna protejat de zgârieturi și accidente, mai ales în ritmul alert al vieții pe care cu toții o trăim. Poți alege dintr-o gamă variată de designuri, culori și modele, ca să-ți asortezi telefonul la ținuta pe care o porți în ziua respectivă. Pe site-ul celor de la Lerato.ro găsești huse pentru iPhone 13 Pro Max sau pentru celelalte modele de iPhone-uri, care se potrivesc fiecărui stil.
  2. Ceas Apple - este un ceas care se găsește la încheietura multor utilizatori iPhone, datorită multiplelor funcții pe care le are. Compatibil doar cu iPhone-ul, poți răspunde la apeluri și mesaje direct de pe el, îți monitorizează bătăile inimii și nivelul de oxigen, de asemenea te ajută să controlezi mai ușor dispozitivele smart pe care le ai în casă. Poate fi de asemenea, un accesoriu pe care îl poți asorta cu ținutele tale, având o varietate de culori de brățări și carcase din care poți alege, pentru a se integra întregului look.
  3. Airpod-uri - căști wireless care se conectează la iPhone-ul tău prin tehnologia Bluetooth,care anulează zgomotul exterior și sunt însoțite de propria carcasă de încărcare. Sunt o investiție bună pentru oamenii activi care vorbesc mult la telefon și datorită rezistenței la căldură și transpirație, sunt potrivite pentru împătimiții de sport.
  4. Airtag - dacă ești o persoană care călătorește mult și nu vrei să mai ai grija bagajelor pierdute sau dacă pur și simplu, nu vrei să mai pierzi minute în șir căutând cheile de la mașină, atunci un Airtag este ceea ce ai nevoie. Acesta este un dispozitiv mic, care se poate atașa aproape pe orice tip de obiect și prin intermediul iPhone-ului tău, îți transmite locația acelui obiect în timp real.
  5. Stație de încărcare - dacă deții mai multe dispozitive Apple, atunci un astfel de dispozitiv îți este esențial. Este un instrument cu trei porturi de încărcare, unde îți poți încărca în același timp iPhone-ul, airpod-urile și  ceasul Apple,fără a mai avea grija că rămâi fără baterie în cele mai importante momente. Are un design minimalist și poate fi așezat pe noptieră, astfel ca în fiecare seară, înainte de a merge la somn, să nu uiți să pui toate dispozitivele la încărcat.              
  6. Acestea fiind spuse, dacă ești un fan al ecosistemului Apple, cu siguranță toate aceste accesorii te vor ajuta să ai o experiență mult mai interesantă și vor face ca activitățile de zi cu zi să devină mult mai ușor de realizat.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net