Cu ce o să vină iPhone 14? Viteză de încărcare mărită și culori moderne

Așa cum ne-am așteptat, tot mai multe leak-uri privind modul în care iPhone 14 va arăta sunt din ce în ce mai prezente pe internet.

Apple iPhone
Apple iPhone

De data aceasta, un utilizator de pe Twitter a dezvăluit mai multe detalii neobișnuite despre viitorul iPhone 14, printre care și opțiunile de culori ce vor fi disponibile la lansare. 

Culorile și viteza de încărcare a lui iPhone 14

Că tot am adus în discuție culorile, acestea vor fi disponibile în mai multe nuanțe neașteptate, o mișcare destul de interesantă din partea Apple pentru cel mai nou telefon al lor. De altfel, cei ce vor să-și achiziționeze un iPhone 14 sau iPhone 14 Max vor fi nevoiți să aleagă între verde, violet, negru, alb, albastru și, în cele din urmă, roșu.

Citește și: Nu ignora această alertă Apple! Ascunde o funcție ce te poate salva de hackeri

Cât despre variantele premium, se pare că iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor fi disponibile în mai multe opțiuni, printre care se numără verde, violet, argintiu, grafit și, în final, auriu. 

De asemenea, utilizatorul de pe Twitter a mai prezentat și posibilele viteze de încărcare cu care o să vină iPhone 14. Astfel, vom avea viteze de încărcare de aproximativ 30W, număr care va scădea treptat, la 25-27W, în funcție de cât de tare este încălzit telefonul.

Vezi și: Ai poze sensibile în telefon? Ce viitor te așteaptă cu iOS 16

Acest lucru va fi disponibil pentru încărcarea clasică (cu fir), cât despre încărcarea wireless, aceasta va fi aceeași. Astfel, pentru a înțelege mai bine sistemul, iPhone 13 are o putere de încărcare de până la 20W, în timp ce iPhone 13 Pro poate ajunge și până la aproximativ 23W. 

Așadar, această îmbunătățire cu care vine iPhone 14 nu este revoluționară, dar este importantă pentru viitorul telefoanelor ce poartă sigla Apple. 

De obicei, aceste leak-uri prezentate sunt „scăpate” intenționat de către producător, pentru a pregăti utilizatorul pentru o achiziționare anticipată a dispozitivului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net