TOP 5 lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a-ți cumpăra un smartwatch

Ultima actualizare:

Ceasurile inteligente sunt unul dintre cele mai căutate produse de consum în acest moment. Astăzi, lumea este plină de smartwatch-uri de înaltă calitate din care să aleagă și câțiva jucători cheie s-au plasat în frunte.

Sursa foto: Unsplash.com
Sursa foto: Unsplash.com

Iată 5 lucruri pe care să le ai în vedere când cumperi un smartwatch

Afișarea

Cu mărci precum Oppo și RealMe care își fac numele în industria ceasurilor de mână, utilizatorii au acum mai multe opțiuni decât înainte. Afișajul a devenit un factor crucial în deciziile de cumpărare a ceasurilor inteligente. În ceasurile inteligente premium precum Apple și Samsung, puteți găsi afișaje OLED. Dar, cu opțiuni mai accesibile de la companii precum RealMe, Oppo și Xiaomi, vei vedea de cele mai multe ori ecrane LCD.

Afișajele LCD oferă o durată de viață scăzută a bateriei în comparație cu OLED sau AMOLED, care sunt eficiente din punct de vedere energetic și vor oferi o mai bună lizibilitate atât în interior, cât și în exterior.

Sistemul de operare

Înainte de a începe cu selecția aplicației, trebuie să te decizi pentru ce sistem de operare smartwatch dorești să optezi. Dacă deții un iPhone care rulează pe iOS, atunci poți alege orice ceas inteligent, dar cea mai bună compatibilitate vine cu seria Apple Watch. Și în cazul în care deții un smartphone Android, poți alege orice tip de ceas, cu excepția Apple Watch, deoarece nu este compatibil cu Android. Intră pe Altex.ro și alege un smartwatch care ți se potrivește.

Opțiunea de fitness

Urmărirea activității este cel mai mare motiv pentru care oamenii apelează la un smartwatch. Este ceasul pentru toate timpurile care iți urmărește primii pași, caloriile și antrenamentele, iar cele mai multe dintre produsele purtate de astăzi au chiar și un monitor de ritm cardiac.

Mulți dintre producătorii de smartwatch-uri includ și un GPS la bord, care este foarte util pentru urmărirea alergărilor în aer liber sau a plimbărilor de seară. Înotătorii vor dori, de asemenea, ceva rezistență la apă, iar majoritatea ceasurilor inteligente de astăzi vin cu un rating IP și le poți lua cu ușurință în piscină.

Durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei rămâne una dintre caracteristicile populare de care se plâng cei mai mulți utilizatori, dar recent s-au înregistrat multe îmbunătățiri în acest domeniu. Te poți aștepta la 2 zile de viață a bateriei de la ceasurile inteligente precum Apple și chiar dispozitivele Wear OS.

Ceasurile care utilizează procesorul Snapdragon wear 3100 acceptă o funcție de viață extinsă a bateriei care îți permite să beneficiezi de până la cinci zile cu o singură încărcare. Alte dispozitive cu mai puține funcții pot dura între 5 și 7 zile, dar acestea includ majoritatea trackerelor de fitness disponibile pe piață.

Comunicarea

Smartwatch-urile facilitează, de asemenea, să fii informat despre cele mai recente alerte de comunicare, cum ar fi mesajele text și apelurile pierdute. Într-o singură privire, poți verifica cine te-a sunat sau ți-a trimis mesaje fără să ridici smartphone-ul. Unele ceasuri îți permit să trimiți răspunsuri scurte prestabilite, care sunt predefinite de la încheietura mâinii, în cazul mesajelor text. Alte ceasuri inteligente premium, cum ar fi Apple și Samsung, îți oferă opțiunea de a efectua apeluri către oricine sau de a prelua apeluri chiar și cu telefonul oprit.

În cele din urmă, verifică dimensiunea brățării ceasului pentru a te asigura că ți se potrivește bine și că este confortabil de purtat chiar și pentru o perioadă mai lungă de timp. Este bine să fii informat despre un produs pe care îl dorești, înainte să-l cumperi.

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net