Top 6 noutăți Samsung în materie de televizoare

Televizoarele au devenit o piesă centrală în casa unei familii, fiind locul de divertisment și informare pentru aceasta. Fiind un produs esențial, achiziția unui nou televizor trebuie luată cu atenție la nevoile casei și la scopul pentru care va fi folosit acesta. Tu știi cele mai noi modele TV de la Samsung?

Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com

Iată 6 modele de TV marca Samsung de care trebuie să știi!

1. Televizor LED Smart SAMSUNG 55AU8072

Acest model are avantajele unui procesor Crystal 4K care îi permite o rezoluție impresionantă și culori vii, realiste, care să transforme experiența de vizionare într-una cât mai veridică. De asemenea, faptul că dispune de au design AirSlim păstrează aerul elegant și nu distruge în niciun fel amenajarea interioară a casei.

2. Televizor QLED Smart SAMSUNG 43Q60B

Acest model de televizor beneficiază de câteva tehnologii impresionante: Quantum Dot (100% volum de culoare, captează lumina, creând o imagine uluitoare), Quantum HDR (creează un negru mai profund, accentuează detaliile și realizează imagini mai vibrante) și Smart Hub (tehnologie care permită organizarea conținutului preferat la cel mai înalt nivel).

3. Televizor LED Smart SAMSUNG 75AU7172

Acest televizor Samsung întrunește și cele mai exigente cerințe. Disponibil pe site-ul altex.ro, poți să-l compari cu alte televizoare pentru a vedea că depășește orice așteptări. Pe lângă specificațiile modelelor de mai sus, acesta dispune și de o tehnologie de sunet inovativă, creând un efect de orchestră. De asemenea, TV-ul poate deveni și PC, având dublă funcționalitate și putând fi comutat printr-o simplă atingere.

4. Televizor LED Smart SAMSUNG 55TU7092

Acest model de televizor poate fi extrem de interesant pentru oamenii care lucrează la un birou. Funcția care permite accesul la distanță oferă proprietarului posibilitatea de a deschide computerul de la birou pentru a lucra - din confortul canapelei. De asemenea, acest produs se pretează și avizilor după jocuri virtuale, având funcția de Game Enhancer care duce experiența de joc la un alt nivel.

5. Televizor curbat LED Smart SAMSUNG 65TU8372

Era imposibil să lipsească din această listă și un model de televizor cu ecran curbat. Acest design deosebit oferă rafinament camerei în care este setat, existând și posibilitatea de a-l utiliza pe post de decor, prin funcția Ambient Mode. Standul din spate îți permite chiar să ascunzi cablurile care ar strica aspectul estetic.

6.    Televizor Neo QLED Smart SAMSUNG 55QN85B

Specificațiile acestui televizor sunt impresionante: procesor Neo Quantum 4K, perfecționat prin inteligența artificială, care îți analizează preferințele de vizionare și se adaptează în funcție de acest lucru; tehnologia de sunet Dolby Atmos cu difuzoarele plasate în parte superioară, care oferă o experiență sonoră multidimensională și Modul Eye Comfort, care ajustează luminozitatea în funcție de oră, ceea ce-ți creează o stare de relaxare.

Societatea avansează din ce în ce mai mult, mai ales în domeniul tehnologic, ceea ce face dintr-un televizor să devină un obiect multifuncțional. Cu diversele specificații destinate să îți facă experiența utilizării acestui produs una impresionantă, TV-ul se situează ca o achiziție importantă pentru orice familie. Achiziționează modelul care simți că îți va îmbunătăți calitatea vieții.

infidelitate jpeg
andreea mantea
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub elena merișoreanu png
cub Anamaria Barnoski png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
cub horoscopul dragostei png
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa