Cât costă telefonul mobil Barbie? Are clapetă și tastatură cu butoane

Ultima actualizare:

După succesul de anul trecut al filmului „Barbie”, care a avut-o în rol principal pe Margot Robbie, compania Mattel și Human Mobile Devices (HMD) au venit cu un telefon pe măsură! Acesta costă 129 de dolari și va fi lansat oficial pe piață în octombrie.

Telefonul Barbie
Telefonul Barbie vine cu mai multe accesorii incluse (Foto: HMD/MATTEL)

Telefonul Barbie are clapetă și tastatură cu butoane

Telefonul cu clapetă, în stilul anilor 2000, este complet roz, evident! HMD, compania din spatele noilor telefoane mobile Nokia, și-a dorit să realizeze un telefon mobil „non-smart”.

Acesta nu are touchscreen, ci tastatură cu butoane ca pe vremuri. Telefonul Barbie are două carcase detașabile: una cu un design vintage cu inimioare și alta cu spirale viu colorate. Vine la pachet cu un accesoriu din mărgele, care poate fi împodobit cu strasuri.

Tinerii preferă moda anilor 2000

Camera de 0,3 MP cu lanternă integrată oferă posibilitatea de a face fotografii ca în anii 2000 – cea mai în tendință modă în materie de poză printre tineri. Așa cum poate că vă așteptați deja, inclusiv bateria și cablul de încărcare sunt roz!

Sunetele și alarmele sunt menite să fie relaxante, HMD incluzând tonuri de apel precum „plutitoare”, „Coastal”, „DreamHouse”, „Azure Barbie” și „Surf Chimes”, relatează publicația britanică Metro.

Compania HMD a precizat că cercetările de piață au arătat că tot mai mulți tineri sunt deschiși să facă o detoxifiere digitală renunțând la smartphone-urile lor, trecând la un telefon cu caracteristici mai de bază, care amintește de telefoanele mobile din anii 1990 și începutul anilor 2000.

„În lumea noastră digitală și rapidă, pare că zgomotul lumii online nu se oprește niciodată”, a spus Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Officer la Human Mobile Devices. „Acest telefon te încurajează să renunți la smartphone, cu ajutorul unei adevărate icoane culturale, Barbie, care a rămas la fel de populară cu trecerea timpului. Abia așteptăm să puneți mâna pe acest telefon și să vă deconectați!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net