Ce viitor are Metaversul lui Zuckerberg? Numărul de utilizatori pe care compania l-a câștigat în universul digital

Facebook și-a pariat viitorul pe sistemul de realitate virtuală și pe Metaverse, transformându-se în Meta și cheltuind miliarde pe an pentru a construi hardware și software care se extind dincolo de rețelele sociale tradiționale. Dar compania, cel puțin până acum, a împărtășit puțin cu publicul larg despre cât de bine se desfășoară pariurile sale.

mark zuckerberg ray ban stories jpeg

Cel mai important pariu al Meta acum este o platformă socială VR pentru căștile Quest numită Horizon Worlds. A fost prezentat recent în anunțul Meta pentru Super Bowl , iar Zuckerberg l-a numit „nucleul viziunii noastre Metaverse” în cel mai recent apel al companiei privind veniturile. La începutul acestei săptămâni, în timpul unei operațiuni virtuale, directorul de produse al companiei, Chris Cox, le-a oferit angajaților o actualizare neraportată anterior cu privire la creșterea utilizatorilor Horizon.

Câte persoane se află în universul virtual

El a spus că, de când Horizon Worlds a fost lansat pentru toți utilizatorii Quest din SUA și Canada la începutul lunii decembrie, iar baza sa lunară de utilizatori a crescut cu un factor de 10 ori până la 300.000 de persoane, potrivit unui angajat care a auzit remarca. 

Purtătorul de cuvânt al Meta, Joe Osborne, a confirmat statistica și a spus că include utilizatorii Horizon Worlds și Horizon Venues, o aplicație separată pentru participarea la evenimente live în VR, care utilizează aceleași avatare și mecanisme de bază. Numărul nu include Horizon Workrooms, o experiență de conferință VR care se bazează pe un sistem de invitații.

Chiar dacă Horizon Worlds nu face încă bani pentru Meta, este motivul pentru ca acesta să aibă succes, mai ales având în vedere modul în care acțiunile companiei s-au redus pe măsură ce investitorii pun la îndoială impulsul său, potrivit Tech Times.

„Așadar, în timp ce cele mai profunde și mai imersive experiențe vor fi în realitatea virtuală, veți putea accesa lumile și din aplicațiile dvs. Facebook sau Instagram și, probabil, mai multe în timp”, a spus CEO-ul Meta.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net