Ce viitor are Metaversul lui Zuckerberg? Numărul de utilizatori pe care compania l-a câștigat în universul digital

Facebook ╚Öi-a pariat viitorul pe sistemul de realitate virtual─â ╚Öi pe Metaverse, transform├óndu-se ├«n Meta ╚Öi cheltuind miliarde pe an pentru a construi hardware ╚Öi software care se extind dincolo de re╚Ťelele sociale tradi╚Ťionale. Dar compania, cel pu╚Ťin p├ón─â acum, a ├«mp─ârt─â╚Öit pu╚Ťin cu publicul larg despre c├ót de bine se desf─â╚Öoar─â pariurile sale.

mark zuckerberg ray ban stories jpeg

Cel mai important pariu al Meta acum este o platform─â social─â VR pentru c─â╚Ötile Quest numit─â Horizon Worlds. A fost prezentat recent ├«n anun╚Ťul Meta pentru Super Bowl , iar Zuckerberg l-a numit ÔÇ×nucleul viziunii noastre┬áMetaverseÔÇŁ ├«n cel mai recent apel al companiei privind veniturile. La ├«nceputul acestei s─âpt─âm├óni, ├«n timpul unei opera╚Ťiuni virtuale, directorul de produse al companiei, Chris Cox, le-a oferit angaja╚Ťilor o actualizare neraportat─â anterior cu privire la cre╚Öterea utilizatorilor Horizon.

Câte persoane se află în universul virtual

El a spus c─â, de c├ónd Horizon Worlds a fost lansat pentru to╚Ťi utilizatorii Quest din SUA ╚Öi Canada la ├«nceputul lunii decembrie, iar baza sa lunar─â de utilizatori a crescut cu un factor de 10 ori p├ón─â la 300.000 de persoane, potrivit unui angajat care a auzit remarca.┬á

Purt─âtorul de cuv├ónt al Meta, Joe Osborne, a confirmat statistica ╚Öi a spus c─â include utilizatorii Horizon Worlds ╚Öi Horizon Venues, o aplica╚Ťie separat─â pentru participarea la evenimente live ├«n VR, care utilizeaz─â acelea╚Öi avatare ╚Öi mecanisme de baz─â. Num─ârul nu include Horizon Workrooms, o experien╚Ť─â de conferin╚Ť─â VR care se bazeaz─â pe un sistem de invita╚Ťii.

Chiar dac─â Horizon Worlds nu face ├«nc─â bani pentru Meta, este motivul pentru ca acesta s─â aib─â succes, mai ales av├ónd ├«n vedere modul ├«n care ac╚Ťiunile companiei s-au redus pe m─âsur─â ce investitorii pun la ├«ndoial─â impulsul s─âu, potrivit┬áTech Times.

ÔÇ×A╚Öadar, ├«n timp ce cele mai profunde ╚Öi mai imersive experien╚Ťe vor fi ├«n realitatea virtual─â, ve╚Ťi putea accesa lumile ╚Öi din aplica╚Ťiile dvs. Facebook sau Instagram ╚Öi, probabil, mai multe ├«n timpÔÇŁ, a spus CEO-ul┬áMeta.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg