Cele mai bune programe antivirus pentru a te proteja împotriva atacurilor cibernetice

Securitatea on-line e un subiect foarte sensibil în zilele noastre, iar majoritatea dintre noi ne petrecem mai tot timpul pe internet folosind telefonul mobil. Chiar și așa, trebuie să ne protejăm împotriva virușilor ce ne pot fura datele și care ne pot infecta fișierele.

smartphone hack png

Iată cele mai bune trei software-uri de antivirus pentru telefonul vostru mobil pe care le puteți încerca.

Avast Security & Privacy 

Un lucru e cert, nu doriți să cheltuiți bani pe software antivirus. Nu mulți oameni o fac, și asta e normal. Ca atare, acesta este cel mai bun software gratuit pe care îl puteți folosi fără să vă compromiteți siguranța on-line.

Nivelul gratuit al Avast Security & Privacy este printre cele mai bune din domeniu, iar voi puteți obține protecția de care veți avea nevoie, plus câteva suplimente pe care le puteți debloca prin achiziționarea unui nivel premium. 

În acel nivel, obțineți funcții precum Photo Vault, care vă poate ajuta să vă protejați imaginile de a fi privite de alte persoane, precum și un verificator de identitate online care vă va ajuta să vedeți dacă vreuna dintre informațiile dvs. personale (adică adresa de e-mail sau parolele) a fost partajată fără știrea dvs.

Norton 360 Mobile Security

Multe programe antivirus care oferă niveluri gratuite oferă doar protecție împotriva amenințărilor digitale. Totuși, probabil că un nivel premium e cea mai sigură metodă de a te afla chiar în cadrul unui paradis al protecției on-line. 

Pentru această dorință de protecție, poate ați putea încerca Norton 360 Mobile Security. Conform Digital Trends, nivelul plătit al acestuia vă poate oferi mai multe straturi de protecție. Poate fi atent la orice atac cibernetic, poate verifica automat actualizările de securitate și poate filtra mesajele de phishing sau spam de pe e-mail. 

De asemenea, vă poate notifica prin alerte de securitate Wi-Fi dacă vreo rețea la care încercați să vă conectați a fost accesată de infractorii cibernetici care așteaptă să vă spioneze activitățile și să vă fure sesiunile browserului.

Trend Micro Mobile Security 

Trend Micro este un nume binecunoscut în spațiile de securitate pentru varianta de desktop, așa că puteți fi siguri că și ofertele lor de securitate mobilă sunt la zi. 

Printre cele mai utile caracteristici se numără Web Guard, care vă protejează de escrocherii online ; Malicious Web Blocker, care vă ține departe de site-urile ce nu sunt verificate și sunt pline de programe malware, dar și de un browser securizat, printre altele. 

Prin utilizarea browserului securizat, nivelul de protecție al utilizatorului este la un cu totul alt nivel față de cel disponibil pe Chrome sau Safari, de exemplu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net