Cu ce modific─âri vine noul iPhone 14. Va renun╚Ťa la cardul SIM?

#Best buys 28 decembrie 2021

Compania Apple se preg─âte╚Öte s─â renun╚Ťe la modelele de iPhone care au cartel─â SIM fizic─â, ├«ncep├ónd cu septembrie 2022, potrivit unui raport. Compania nu a confirmat sau infirmat ├«nc─â specula╚Ťiile, ├«ns─â. Iat─â ce ar presupune acest lucru!

image
Ce schimb─âri ar putea ap─ârea la iPhone 14 Foto: Forbes

Modelele de iPhone ├«n cauz─â ar include, ├«n schimb, doar suport eSIM (o re╚Ťea de sine st─ât─âtoare) pentru conectivitate la re╚Ťeaua celular─â. Schimbarea poate avea loc anul viitor, odat─â cu apari╚Ťia pe pia╚Ť─â a iPhone 14 sau chiar mai devreme, ca parte a ÔÇ×tranzi╚ŤieiÔÇŁ. Practic, eSIM ar reprezenta un fel de cartel─â ÔÇ×virtual─âÔÇŁ.

Cu ce schimbări ar putea veni Apple în viitorul apropiat

Apple a oferit suport eSIM pe modelele sale de iPhone ├«nc─â de la lansarea iPhone XS, ├«n septembrie 2018. Cu toate acestea, toate modelele de iPhone ap─ârute de atunci au ╚Öi varianta introducerii unei cartele Nano-SIM fizice, lucru care ar putea s─â dispar─â ├«ncep├ónd cu modelele de iPhone 14. 

Citând un document răspândit de un informator anonim, MacRumors raportează că Apple a recomandat deja operatorilor majori din SUA să se pregătească pentru smartphone-uri care au numai eSIM, până în septembrie.

Astfel, se vehiculeaz─â c─â unii operatori vor ├«ncepe s─â ofere ╚Öi anumite modele de iPhone 13 f─âr─â un card SIM ├«n cutie, ├«n al doilea trimestru al anului 2022, ca parte a tranzi╚Ťiei. Acest lucru ar permite utilizatorilor s─â ├«nceap─â s─â acceseze re╚Ťeaua lor principal─â folosind eSIM ╚Öi s─â se familiarizeze cu aceasta.

Este important de re╚Ťinut c─â, spre deosebire de modelele anterioare, seria iPhone 13 accept─â mai multe profiluri eSIM care permit suportul dual-SIM (folosirea a dou─â cartele ├«n acela╚Öi timp). Acest lucru ├«nseamn─â c─â utilizatorii pot accesa dou─â re╚Ťele diferite pe cele mai recente modele de iPhone f─âr─â a-╚Öi folosi cartelele SIM. 

Prin eliminarea cartelei SIM, Apple poate oferi o rezisten╚Ť─â mai bun─â la ap─â ╚Öi un design ├«mbun─ât─â╚Ťit pe viitoarele sale modele de iPhone. De asemenea, ar oferi produc─âtorului spa╚Ťiu pentru a ad─âuga alte componente ├«n locul fizic destinat cartelei SIM, cum ar fi un alt spa╚Ťiu pentru un card de memorie, spre exemplu.

Gadgets 360 a contactat compania Apple pentru o confirmare cu privire la apari╚Ťia acestor zvonuri. ├Än India, trei mari operatori de telecomunica╚Ťii priva╚Ťi ÔÇô Airtel, Vi ╚Öi Jio ÔÇô au aceeptat deja conectivitatea eSIM. 

stanga
dreapta
idevice iphone jpg
Iphone 14 jpg
iphone 14 3 jpg
oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
image png
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg