Cum poți descărca cea mai nouă versiune iOS 15,4 în trei pași

Recent, noua versiune de iOS 15,4 a sosit sub formă de open beta pe toate terminalele mobile ce suportă această nouă actualizare. Totuși, cum poți intra și tu în posesia acestei actualizări de software?

safari ios 15 jpg

Săptămâna aceasta a fost una plină pentru fanii Apple. Am putut observa toate noile funcții pe care acest software le va aduce pe terminalele iPhone, Mac și iPad. Am putut observa noi detalii privind emojiurile ce vor fi introduse, Control Universal pentru aplicațiile pe care le utilizați, dar și noi informații cu privire la capacitățile Face ID. În următorul update, utilizatorii își vor putea debloca telefonul chiar dacă poartă o mască de protecție. Din păcate, utilizatorii pot intra în posesia acestor noutăți doar dacă accesează programul beta dezvoltat de către Apple

Cum descarci noua versiune iOS 15.4

Așa cum a obișnuit deja Apple, noua versiune a fost prima dată lansată dezvoltatorilor de aplicații. Așadar, utilizatorii nu se vor lovi de probleme legate de optimizarea aplicațiilor pentru noul software, nu ca în cazul versiunii beta pentru Android 12. Versiunea a fost lansată pentru dezvoltatori pe data de 27 ianuarie. Totuși, chiar dacă nu sunteți un dezvoltator, o să puteți accesa noua versiune în mod gratuit, arată Lifehacker.

Înainte să accesați programul beta, o să fiți nevoiți să vă înscrieți dispozitivul în cadrul formularului pregătit de către Apple. Pentru a vă înscrie în program, o să trebuiască să accesați acest link , după care o să trebuiască să alegeți varianta „Înscrieți-vă”, ulterior o să vă conectați folosind Apple ID-ul aferent dispozitivului pe care-l dețineți.

Imediat că vă conectați, programul o să selecteze automat software-ul pe care dispozitivul rulează. Dacă nu se întâmplă, asigurați-vă că o faceți dumneavoastră. 

De asemenea, Apple sugerează ca utilizatorii să-și salveze datele înainte de a se înscrie în program. Chiar dacă versiunea a fost optimizată pentru multe aplicații, stadiul de beta indică că noua versiune nu este complet stabilă. Pentru a vă întoarce la versiunea anterioară, în caz că iOS 15.4 nu vă priește, vă puteți întoarce la setările anterioare folosind sistemul de iCloud de care dispune Apple. 

Cum se instalează iOS 15.4 și iPadOS 15.4 beta

Pe pagina beta a companiei Apple, de pe iPhone sau iPad, atingeți „Descărcați profilul”. Dispozitivul vă va anunța când profilul a fost instalat. După ce ați terminat cu pasul anterior, mergeți la Setări > General > Profiluri , atingeți profilul și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala profilul pe dispozitiv. Apoi mergeți la Setări > General > Actualizare software și instalați actualizarea.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
oana roman si marius elisei
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg