Cum s─â probezi hainele f─âr─â a te deplasa la mall. Filtrul Dress Up AR Snapchat

29 aprilie 2022

Noua func╚Ťie de la Snapchat va face posibil shopping-ul online, care este cu mult mai diferit de clasicul shopping online, ├«n care navig─âm pe site-urile de fashion de pe telefon.

femei shopping jpg
Snapchat introduce primul filtru AR de shopping on-line

Compania cunoscut─â pentru platforma lor de social media, care a revolu╚Ťionat, la vremea ei, modul ├«n care ne folosim de efecte pentru a face poze, a confirmat aceast─â nou─â ├«mbun─ât─â╚Ťire a sistemului de Realitate Augmentat─â (AR) ├«n timpul evenimentului s─âu anual, Creator Summit, care a avut loc joi, 28 aprilie. 

Instagram, Facebook, Pinterest ╚Öi al╚Ťi gigan╚Ťi din domeniul tech au ├«ncercat s─â ob╚Ťin─â experien╚Ťa perfect─â de shopping digital online. Cu toate acestea, versiunile lor sunt ├«nc─â limitate. 

Cite╚Öte ╚Öi Te po╚Ťi ├«ntoarce pe Snapchat. Platforma ne va permite s─â sc─âp─âm de numele vechi

Acum, Snapchat dore╚Öte s─â ofere o func╚Ťie de cump─âr─âturi AR mult mai ambi╚Ťioas─â, diferit─â de catalogul comun de cump─âr─âturi al Facebook ╚Öi al altor platforme online. 

Func╚Ťia Snapchat Dress Up

Potrivit unui articol publicat de The Verge, noua func╚Ťie numit─â Snapchat Dress Up ofer─â un hub ├«n cadrul aplica╚Ťiei care ac╚Ťioneaz─â drept un centru comercial virtual. 

Odat─â ce vizita╚Ťi acest hub virtual de shopping, o s─â pute╚Ťi utiliza lentilele AR ale aplica╚Ťiei pentru a fotografia articolele disponibile. Pute╚Ťi folosi filtrele pentru a vedea cum o s─â arate versiunile virtuale ale hainelor ╚Öi alte produse. 

image
Interfa╚Ť─â Snapchat Dress Up AR

ÔÇ×Nu este doar o fil─â de cump─âr─âturi ├«n fluxul de produse. Acum, exist─â un caz de utilizare cu adev─ârat utilitar de baz─â pe care ne concentr─âm, de asemenea, asupra conduceriiÔÇŁ, a declarat Carolina Navas, ╚Öefa de strategie AR ╚Öi marketing de produse, de la Snapchat. 

Vezi ╚Öi O t├ón─âr─â de 29 de ani s-a operat de 60.000 de euro ca s─â arate ca un filtru de Snapchat

Pe de alt─â parte, hub-ul Dress Up va avea ╚Öi o sec╚Ťiune pentru creatorii de con╚Ťinut, permi╚Ť├ónd influencerilor s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â sfaturi ╚Öi idei pentru un stil vestimentar c├ót mai inovator. 

Compania lucreaz─â la acest nou filtru AR de aproximativ 18 luni. Acest lucru arat─â, se pare, c─â Snapchat ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â noua tendin╚Ť─â a unui viitor ├«n care shopping-ul se va face exclusiv on-line.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg