Te poți întoarce pe Snapchat. Platforma ne va permite să scăpăm de numele vechi

Majoritatea ne-am făcut Snapchat cu foarte mult timp în urmă, iar imposibilitatea de a ne schimba numele de utilizator ne-a făcut să de îndepărtăm destul de mult de această platformă. Totuși, se pare că a venit și soarele pe strada noastră, căci Snapchat a pregătit o veste bună pentru noi.

Sursa foto: Snapchat
Sursa foto: Snapchat

Snapchat le va permite, după foarte mulți ani, utilizatorilor să-și schimbe nickname-ul prin intermediul unei actualizări care va sosi la sfârșitul acestei luni, a anunțat astăzi compania.

Prin urmare, veți putea lăsa în urmă nickname-urile pe care l-ați folosit acum foarte mult timp, când v-ați făcut contul, fără să fiți nevoiți să vă faceți un cont complet nou. Snapchat a transmis că noua funcție va fi disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android și va fi lansată pe 23 februarie.

Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Snapchat

Pentru a vă schimba numele de utilizator, o să fiți nevoiți să mergeți la ecranul de profil atingând pictograma Bitmoji din colțul din dreapta sus. Ulterior, atingeți pictograma sub formă de roată/setări, apoi selectați tab-ul „Nume de utilizator” și selectați „Schimbați numele de utilizator”. Schimbarea unui nume de utilizator nu va avea niciun impact asupra contactelor, codului Snap, Scorului Snap sau amintirilor, conform comunicatului de presă al companiei.

Tutorial schimbare nume de utilizator / Sursa foto: Snapchat
Tutorial schimbare nume de utilizator / Sursa foto: Snapchat

Totuși, atenție! Spre deosebire de Facebook, unde îți poți schimba numele o dată la 30-60 de zile, pe Snapchat o să poți să-ți schimbi numele doar o singură dată pe an, iar Snapchat adaugă că nu veți putea alege un nickname ce a fost folosit în trecut, chiar dacă l-a folosit altcineva. Deci, dacă sperați să vă asigurați un nume de utilizator care este deja înregistrat și inactiv, această modificare nu vă va ajuta deloc. 

În plus, odată ce schimbi, se pare că vechiul tău nume de utilizator va dispărea pentru totdeauna, potrivit The Verge.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net