Folosești Snapchat? Fii atent la viitoarea actualizare

După ce a reînviat ca un phoenix, Snapchat redevine una dintre cele mai utilizate aplicații de către tineri, iar mulți dintre aceștia decid să migreze complet pe această aplicație, deoarece oferă toate funcțiile pe care și Instagram le are, ba chiar mai mult.

Snapchat PNG

Snapchat a dezvăluit un nou parteneriat alături de Ticketmaster, care te va face să fii la curent cu concertele și evenimente, permițându-ți să-ți inviți prietenii mult mai ușor. Noua aplicație va fi integrată în interiorul platformei, iar aceasta funcționează puțin ca un serviciu de dating și poate organiza o selecție de spectacole locale adaptate intereselor utilizatorilor.

Ce te va lăsa Snapchat să faci în viitor?

Utilizatorii sunt rugați mai întâi să participe la un mic sondaj, care permite aplicației să întocmească o listă de artiști și evenimente pe care le-ar putea dori. Ei pot apoi să gliseze spre dreapta sau spre stânga, în funcție de dacă spectacolul stârnește interes și să vadă dacă vreunul dintre prietenii lor de pe Snapchat au apreciat evenimentul.

Snap Maps va afișa, de asemenea, concertele și evenimentele viitoare care sunt în apropiere. Popularitatea Snapchat în rândul persoanelor sub 25 de ani îi conferă un avantaj unic în spațiul muzicii live. Snap Inc. a avut recent o creștere a popularității, câștigând 13 milioane de utilizatori noi în ultimul trimestru al anului 2021. 

Platforma s-a integrat deja în spațiul muzical, fiind în parteneriat cu Universal Music Group de anul trecut, pentru a lansa un sistem de descoperire a noilor melodii. Snapchat rivalizează doar cu TikTok ca aplicație preferată de tinerii sub 25 de ani, dar aceasta din urmă s-a remarcat prin capacitatea sa de a crea atât melodii noi, cât și vechi. 

Având în vedere că puterea Snapchat constă în conectarea oamenilor în rețele mai intime, un instrument care potrivește utilizatorii cu emisiunile și le permite să invite prietenii are mai mult sens, potrivit Engadget.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
catalin predoiu JPG
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net