Gigantul Apple se lanseaz─â pe pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice! Cum arat─â Apple Car

27 decembrie 2021

Gigantul Apple ete renumit pentru laptopurile, telefoanele ╚Öi tabletele pe care le creeaz─â, ├«ns─â se pare c─â se preg─âte╚Öte pentru un pas foarte important. Apple ia ├«n calcul s─â intre pe pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice, iar produsul pe care ├«l preg─âte╚Öte pare s─â fie desprins din filmele science fiction. 

image
Apple Car Surs─â foto: Vanarama

Iat─â mici indicii despre surpriza pe care vor s─â o preg─âteasc─â cei de la Apple. Vehiculul electric mult a╚Öteptat al gigantului tehnologic ar putea avea un tablou de bord cu ecran tactil personalizabil, scaune pivotante ╚Öi un ÔÇ×asistent automat inteligentÔÇŁ asem─ân─âtor Siri!

Contribu╚Ťia mult a╚Öteptat─â a Apple la pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice "ne-a tachinat" de c├ónd zvonurile despre dezvoltarea unui astfel de vehicul de c─âtre companie au ap─ârut pentru prima dat─â la sf├ór╚Öitul anului 2014.  

stanga
dreapta
image png
tabel de bord apple car
apple car lateral
apple car spate
apple car

├Än ciuda poten╚Ťialului de a fi cel mai mare proiect al companiei din California de p├ón─â acum, at├ót la figurat, c├ót ╚Öi la propriu, pu╚Ťine informa╚Ťii au fost dezv─âluite oficial despre planurile Apple Car. 

Exper╚Ťii au anticipat cum ar putea ar─âta Apple Car ╚Öi caracteristicile revolu╚Ťionare pe care le-ar putea prezenta, de la un tablou de bord personalizabil cu ecran tactil la un ÔÇ×asistent automat inteligentÔÇŁ asem─ân─âtor Siri.

Adus─â la via╚Ť─â de c─âtre designerii de la Vanarama, superba machet─â a automobilului are liniile elegante ╚Öi minimaliste care fac ca Apple s─â fie at├ót de distinctiv. Nu lipse╚Öte nici logo-ul Apple str─âlucitor de pe grila radiatorului! 

Pentru a se potrivi cu caracteristicile de design marca Apple, modelul de ma╚Öin─â va avea un afi╚Öaj f─âr─â margini sau limite clare, Vanarama propun├ónd ca tabloul de bord s─â detecteze telefoanele sau ceasurile inteligente ale ocupan╚Ťilor pentru a ├«nc─ârca configura╚Ťii personalizate de interfa╚Ťa. Mai mult, el ar putea sugera destina╚Ťii probabile prin h─âr╚Ťi bazate pe naviga╚Ťie prin satelit! 

Data lans─ârii este necunoscut─â momentan

Liderul acestui proiect ├«ndr─âzne╚Ť va fi Kevin Lynch, care s-a al─âturat echipei ├«n acest an. Apple a ajuns chiar la o performan╚Ť─â ├«n ceea ce prive╚Öte sistemul autonom al ma╚Öinii, ╚Öi a finalizat lucrul la nucleul cipului care va propulsa autovehiculul, informeaz─â dailymail.co.uk.

ÔÇŁCipul auto de la Apple este cea mai avansat─â component─â pe care compania a dezvoltat-o intern ╚Öi este compus, ├«n principiu, din procesoare neurale care pot sus╚Ťine inteligen╚Ťa artificial─â necesar─â pentru condusul autonom. Cipul va opera la temperaturi ├«nalte, iar asta va necesita dezvoltarea unui sistem de r─âcire sofisticat.ÔÇŁ

├Än privin╚Ťa datei de lansare a vehiculului Apple, se estimeaz─â c─â firma ├«ncearc─â s─â o aduc─â pe pia╚Ť─â ├«n patru ani, debutul fiind astfel ├«n 2025. Dac─â Apple va reu╚Öi s─â ├«╚Öi ating─â acest obiectiv r─âm├óne de v─âzut! 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg