Gigantul Apple se lanseaz─â pe pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice! Cum arat─â Apple Car

27 decembrie 2021

Gigantul Apple ete renumit pentru laptopurile, telefoanele ╚Öi tabletele pe care le creeaz─â, ├«ns─â se pare c─â se preg─âte╚Öte pentru un pas foarte important. Apple ia ├«n calcul s─â intre pe pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice, iar produsul pe care ├«l preg─âte╚Öte pare s─â fie desprins din filmele science fiction. 

image
Apple Car Surs─â foto: Vanarama

Iat─â mici indicii despre surpriza pe care vor s─â o preg─âteasc─â cei de la Apple. Vehiculul electric mult a╚Öteptat al gigantului tehnologic ar putea avea un tablou de bord cu ecran tactil personalizabil, scaune pivotante ╚Öi un ÔÇ×asistent automat inteligentÔÇŁ asem─ân─âtor Siri!

Contribu╚Ťia mult a╚Öteptat─â a Apple la pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice "ne-a tachinat" de c├ónd zvonurile despre dezvoltarea unui astfel de vehicul de c─âtre companie au ap─ârut pentru prima dat─â la sf├ór╚Öitul anului 2014.  

stanga
dreapta
image png
tabel de bord apple car
apple car lateral
apple car spate
apple car

├Än ciuda poten╚Ťialului de a fi cel mai mare proiect al companiei din California de p├ón─â acum, at├ót la figurat, c├ót ╚Öi la propriu, pu╚Ťine informa╚Ťii au fost dezv─âluite oficial despre planurile Apple Car. 

Exper╚Ťii au anticipat cum ar putea ar─âta Apple Car ╚Öi caracteristicile revolu╚Ťionare pe care le-ar putea prezenta, de la un tablou de bord personalizabil cu ecran tactil la un ÔÇ×asistent automat inteligentÔÇŁ asem─ân─âtor Siri.

Adus─â la via╚Ť─â de c─âtre designerii de la Vanarama, superba machet─â a automobilului are liniile elegante ╚Öi minimaliste care fac ca Apple s─â fie at├ót de distinctiv. Nu lipse╚Öte nici logo-ul Apple str─âlucitor de pe grila radiatorului! 

Pentru a se potrivi cu caracteristicile de design marca Apple, modelul de ma╚Öin─â va avea un afi╚Öaj f─âr─â margini sau limite clare, Vanarama propun├ónd ca tabloul de bord s─â detecteze telefoanele sau ceasurile inteligente ale ocupan╚Ťilor pentru a ├«nc─ârca configura╚Ťii personalizate de interfa╚Ťa. Mai mult, el ar putea sugera destina╚Ťii probabile prin h─âr╚Ťi bazate pe naviga╚Ťie prin satelit! 

Data lans─ârii este necunoscut─â momentan

Liderul acestui proiect ├«ndr─âzne╚Ť va fi Kevin Lynch, care s-a al─âturat echipei ├«n acest an. Apple a ajuns chiar la o performan╚Ť─â ├«n ceea ce prive╚Öte sistemul autonom al ma╚Öinii, ╚Öi a finalizat lucrul la nucleul cipului care va propulsa autovehiculul, informeaz─â dailymail.co.uk.

ÔÇŁCipul auto de la Apple este cea mai avansat─â component─â pe care compania a dezvoltat-o intern ╚Öi este compus, ├«n principiu, din procesoare neurale care pot sus╚Ťine inteligen╚Ťa artificial─â necesar─â pentru condusul autonom. Cipul va opera la temperaturi ├«nalte, iar asta va necesita dezvoltarea unui sistem de r─âcire sofisticat.ÔÇŁ

├Än privin╚Ťa datei de lansare a vehiculului Apple, se estimeaz─â c─â firma ├«ncearc─â s─â o aduc─â pe pia╚Ť─â ├«n patru ani, debutul fiind astfel ├«n 2025. Dac─â Apple va reu╚Öi s─â ├«╚Öi ating─â acest obiectiv r─âm├óne de v─âzut! 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg
elev examen probe  evaluare nationala clasele mici  jpeg