Gigantul Apple se lansează pe piața mașinilor electrice! Cum arată Apple Car

Ultima actualizare:

Gigantul Apple ete renumit pentru laptopurile, telefoanele și tabletele pe care le creează, însă se pare că se pregătește pentru un pas foarte important. Apple ia în calcul să intre pe piața mașinilor electrice, iar produsul pe care îl pregătește pare să fie desprins din filmele science fiction. 

Apple Car Sursă foto: Vanarama
Apple Car Sursă foto: Vanarama

Iată mici indicii despre surpriza pe care vor să o pregătească cei de la Apple. Vehiculul electric mult așteptat al gigantului tehnologic ar putea avea un tablou de bord cu ecran tactil personalizabil, scaune pivotante și un „asistent automat inteligent” asemănător Siri!

Contribuția mult așteptată a Apple la piața mașinilor electrice "ne-a tachinat" de când zvonurile despre dezvoltarea unui astfel de vehicul de către companie au apărut pentru prima dată la sfârșitul anului 2014.  

În ciuda potențialului de a fi cel mai mare proiect al companiei din California de până acum, atât la figurat, cât și la propriu, puține informații au fost dezvăluite oficial despre planurile Apple Car. 

Experții au anticipat cum ar putea arăta Apple Car și caracteristicile revoluționare pe care le-ar putea prezenta, de la un tablou de bord personalizabil cu ecran tactil la un „asistent automat inteligent” asemănător Siri.

Adusă la viață de către designerii de la Vanarama, superba machetă a automobilului are liniile elegante și minimaliste care fac ca Apple să fie atât de distinctiv. Nu lipsește nici logo-ul Apple strălucitor de pe grila radiatorului! 

Pentru a se potrivi cu caracteristicile de design marca Apple, modelul de mașină va avea un afișaj fără margini sau limite clare, Vanarama propunând ca tabloul de bord să detecteze telefoanele sau ceasurile inteligente ale ocupanților pentru a încărca configurații personalizate de interfața. Mai mult, el ar putea sugera destinații probabile prin hărți bazate pe navigație prin satelit! 

Data lansării este necunoscută momentan

Liderul acestui proiect îndrăzneț va fi Kevin Lynch, care s-a alăturat echipei în acest an. Apple a ajuns chiar la o performanță în ceea ce privește sistemul autonom al mașinii, și a finalizat lucrul la nucleul cipului care va propulsa autovehiculul, informează dailymail.co.uk.

Cipul auto de la Apple este cea mai avansată componentă pe care compania a dezvoltat-o intern și este compus, în principiu, din procesoare neurale care pot susține inteligența artificială necesară pentru condusul autonom. Cipul va opera la temperaturi înalte, iar asta va necesita dezvoltarea unui sistem de răcire sofisticat.”

În privința datei de lansare a vehiculului Apple, se estimează că firma încearcă să o aducă pe piață în patru ani, debutul fiind astfel în 2025. Dacă Apple va reuși să își atingă acest obiectiv rămâne de văzut! 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net