Kim Kardashian și noile accesorii Apple! Cum arată Beats x Kim, căștile wireless Beats Fit Pro

Kim Kardashian a anunțat că va lansa împreună cu Apple o versiune personalizată pentru căștile Beats Fit Pro, iar menirea lor este să arate ca niște produse cosmetice.

image
Kim Kardashian și noile căști de la Apple

Kim Kardashian știe să se folosească de notorietatea câștigată și nu se oprește din a surprinde prin colaborările pe care le are.  De această dată a ales să se alăture companiei Apple, reușind să inoveze căstile Beats Fit Pro  prin aspectul lor.

Calitatea căștilor Beats x Kim va fi la fel ca la cele obișnuite, sunt mai confortabile decât AirPod-urile. Acestea vor fi disponibile în trei culori pastel: Moon, Dune și Earth.

Care este prețul căștilor Beats x Kim și de unde pot fi cumpărate

Cei ce vor să le achiziționeze vor plăti 200 de dolari, cu 20 de dolari mai mult decât ar da pe cele obișnuite. Căștile nu vor putea fi găsite oriunde, iar stocul este limitat. Beats X Kim vor fi disponibile de pe 16 august, iar Apple a declarat că se vor găsi doar în 9 țări.

Acestea sunt: Australia, Canada (SSENSE), China (WeChat), Franța, Germania, Japonia, Elveția, Marea Britanie (Selfridges) și SUA (Amazon). Toate detaliile le găsiți pe apple.com despre funcționalitățile noilor accesorii: căștile Beats X Kim.

Ce colecție a lansat recent Kim Kardashian

După ce a văzut că i-a mers atât de bine cu produsele cosmetice, Kim Kardashian s-a decis și a lansat în urmă cu puțin timp o colecție de pijamale. Acestea au reprezentat un subiect foarte controversat  pe internet deoarece erau formate dintr-o pereche de pantaloni foarte scurți și un top care abia acoperă bustul, iar prețul era foarte mare.

Întregul set costa 445 de lei, însă puteau fi achiziționate și separat, pantalonii de jerseu fiind 250 de lei, iar topul  puțin mai ieftin, 195 de lei. Deși nu s-a crezut inițial că vor avea succes, produsele au fost la scurt timp după lansare out of stock.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
mita shutterstock 1223869129 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg