Momentum, super-maşina electrică realizată integral în România!

Timişoara găzduieşte zilele acestea cea mai importantă conferinţă de tehnologie din vestul României.

image
Mașina Momentum

Dezvoltatorii, cercetătorii, liderii de afaceri, creatorii, factorii de decizie IT şi studenţii se întâlnesc pentru a învăţa cum să modeleze lumea cu puterea inteligenţei artificiale, a tehnologiei 3D şi a ştiinţei datelor.

Citește și: Fenomen straniu! Mașinile electrice se scumpesc, chiar dacă petrolul este la cel mai ridicat preț 

Cu această ocazie, va ajunge în premieră la Timişoara maşina Momentum, primul supercar electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România de către compania CryptoData.

  „Momentum este un proiect pe care l-am dezvoltat în ultimii patru ani. Am pornit de la o idee desenată pe hârtie, pana la fabricarea efectivă a unui produs pe care putem să îl prezentăm cu mândrie în cadrul acestui eveniment. Noi construim tehnologii inovatoare pe care ulterior le prezentăm companiilor mari, organizaţiilor şi entităţilor interesate din diferite domenii cu scopul de a pune tehnologia noastră în aplicare, în masă”, a spus Ovidiu Toma, la lansarea prototipului, în martie 2022, la care a participat și cofondatorul Tesla, Martin Eberhard.

Vezi și: Cum a reușit un român să ajungă în Grecia cu mașina electrică 

„Momentum este un prototip de supercar electric care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria auto. Prin acest concept de mașină, industria auto întâlneşte proprietăţile tehnologiei Blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate şi beneficii financiare”, au transmis organizatorii Tech Talks, scrie adevarul.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Drulă Bode captură
Virgil Popescu FOTO gov.ro
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg