Noua funcțiune a YouTube Music care va pune bețe în roate lui Spotify

După tot mai multe platforme încearcă să integreze mai multe facilități pe care Spotify le are, se pare că și YouTube Music va integra o noua modalitate de a afla mai multe piese de la artiștii preferați.

youtube jpg

Spotify a fost profund apreciat pentru opțiunile cu care platforma vine la pachet. După ce a lansat conceptul de Your Music Recap, în care îți sunt prezentate piesele muzicale și artiștii pe care i-ai ascultat cel mai mult în timpul anului, și YouTube a integrat această funcție în cadrul platformei de streaming audio.

YouTube Music, noul competitor al Spotify

La scurt timp după ce a integrat această opțiune, YouTube Music plănuiește să dezvolte o modalitate de a afla mai multe piese ale artiștilor preferați, dar și alți cântăreți din genul muzical pe care obișnuiești să-l asculți în mod frecvent. 

Cunoscută și sub numele de Radio Discovery, această nouă opțiune va permite utilizatorilor să asculte un playlist generat automat de către platforma de streaming audio, iar prin intermediul acestuia, fiecare utilizator va putea afla mai multe piese de la artistul preferat, dar și să afle alți cântăreți aferenți genului muzical pe care aceștia îl ascultă în mod frecvent. 

În loc de posturi de radio create dintr-o singură melodie, noua caracteristică a platformei creează un post din mai multe melodii și artiști, ajungând drept recomandare utilizatorilor. Aceștia pot folosi butonul de Home/Acasă și derulând până la jumătatea paginii, ascultătorii vor putea găsi noul meniu numit „Recomandă radiouri”. Există 10 posturi afișate împreună în acest chenar și se actualizează de fiecare dată când reîmprospătați fluxul de melodii.

YouTube Music este printre cele mai apreciate servicii de streaming audio, fiind o modalitate pentru utilizatorii YouTube Premium să asculte muzică fără reclame, într-un mod similar Spotify. Spre deosebire de Spotify, utilizatorii YouTube Music pot asculta remixuri la piele preferate, dar și piese nelansate de către artistul preferat, fiind puse la dispoziția publicului prin intermediul fanilor mai vechi, care au salvat piesa de pe vremea când aceasta se afla pe alte platforme de streaming, precum Soundcloud, arată Phone Arena

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg