O aplica╚Ťie pentru explorarea Metaversului, cea mai desc─ârcat─â de Cr─âciun!

#Best buys 3 ianuarie 2022

├Än ciuda multor reticen╚Ťe cu privire la ideea de Metavers, se pare c─â, p├ón─â la urm─â, curiozitatea este cea care primeaz─â! De Cr─âciun, cea mai desc─ârcat─â aplica╚Ťie nu a fost una de colinde, ci de VR (realitate virtual─â), pentru explorarea noului univers propus de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

image
O aplica╚Ťie pentru explorarea Metaversului, cea mai desc─ârcat─â de Cr─âciun Foto: Pixabay

Aplica╚Ťia de realitate virtual─â a companiei Oculus, din magazinul online Apple, a avut ├«n perioada Cr─âciunului cele mai multe desc─ârc─âri! Se pare c─â ├«n aceast─â perioad─â ├«n care rudele s-au reunit de s─ârb─âtori, unii au preferat, totu╚Öi, s─â dea mesele ├«n familie pentru explorarea Metaversului, un univers complet virtual, care este considerat viitorul internetului.

O aplica╚Ťie pentru explorarea Metaversului, cea mai desc─ârcat─â de Cr─âciun

Ini╚Ťial propus de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, care ╚Öi-a rebrand-uit produsele sub numele ÔÇ×MetaÔÇŁ, Metaversul reprezint─â ├«n continuare o curiozitate pentru iubitorii de tehnologie. Astfel, Zuckerberg a c├ó╚Ötigat o prim─â ÔÇ×victorieÔÇŁ cu ocazia acestui Cr─âciun, atunci c├ónd o aplica╚Ťie pentru explorarea acestui univers a fost cea mai desc─ârcat─â. Mark a anun╚Ťat c─â este preg─âtit s─â investeasc─â 8.8 miliarde de euro pentru a pune bazele acestul Metavers.

De asemenea, c─â╚Ötile de realitate virtual─â au fost cele mai oferite cadouri din domeniul tehnologiei ├«n acest an, informeaz─â Euronews.com. C─â╚Ötile prin intermediul c─ârora po╚Ťi explora acest univers cost─â ├«n jur de 349 de euro.

Popularitatea acestui univers virtual reprezint─â un succes pentru compania lui Zuckerberg, ├«ns─â el nu este singurul care investe╚Öte ├«n acest tip de tehnologie, mai multe aplica╚Ťii de jocuri particip├ónd la crearea propriilor Metaversuri.

Ce este Universul Meta  

Metaversul este un concept cu care speciali╚Ötii IT cocheteaz─â de ceva vreme, ├«ns─â a devenit o curiozitate global─â c├ónd Mark Zuckerberg a anun╚Ťat c─â ├«╚Öi redenume╚Öte compania din Facebook Inc. ├«n Meta. 

Zuckerberg ╚Öi echipa sa nu sunt singurii vizionari din IT care au ├«nclina╚Ťii c─âtre acest domeniu. ╚śi alte companii ├«ncearc─â s─â g─âseasc─â o modalitate comercial─â ├«n care realitatea virtual─â (VR), realitatea augumentat─â (AR) ╚Öi alte tehnologii s─â se ├«mbine pentru a crea ÔÇ×o nou─â lumeÔÇŁ.

├Än viziunea lui Mark Zuckerberg ├«ns─â, metaversul este Internetul adus la via╚Ť─â - sau m─âcar randat ├«n 3D. Adic─â un mediu virtual ├«n care te po╚Ťi imersa ╚Öi chiar po╚Ťi interac╚Ťiona cu alte avataruri - ├«n loc s─â prive╚Öti un ecran ╚Öi s─â interac╚Ťionezi cu acesta, folosindu-te de c─â╚Öti de VR, ochelari de AR, aplica╚Ťii sau alte dispozitive. 

stanga
dreapta
vr casti4 png
vr casti2 png
vr casti3 png
oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg