Samsung prezintă noile ecrane pliabile Flex Note, Flex S și Flex G

Samsung Display, divizia specializată în tehnologii de ecrane din Coreea de Sud, a prezentat în cadrul CES 2022 trei inovații majore care aduc conceptele futuriste mai aproape de realitate: noile ecrane pliabile cu diferite dimensiuni, forme și metode de utilizare.

image

„Flex Note” este un display mare pliabil care atinge dimensiuni similare unui notebook. „Flex S” și „Flex G” au o balama suplimentară și pot fi flexate în moduri noi, diferite de Galaxy Z Fold 3.

Flex Note este similar unei tablete pliabile mari, cu o formă perfectă pentru un notebook.

Dispozitivul este capabil să funcționeze ca un ecran mare independent de 17 inchi atunci când este deschis. Atunci când este pliat la un unghi apropiat de 90 de grade, poate funcționa ca un notebook de 13 inchi. Display-ul  are tehnologie OLED.

În ceea ce privește preocupările legate de rezistența și durabilitatea dispozitivului, merită remarcat faptul că pliul său intern (în interior) contribuie la protecția ecranului.

Flex S, așa cum sugerează și numele, este o tehnologie care permite plierea în formă de „S” , oferind un ecran principal mereu expus atunci când este pliat și o zonă de afișare avantajoasă. Potrivit prezentării Samsung, aceste dispozitive pot fi folosite ca telefon mobil, tabletă sau dispozitiv AI.

Flex G urmează aceeași linie cu două pliuri, dar este îndoit  sub formă de „G”, astfel încât toate secțiunile ecranului să fie protejate de posibile daune.

Samsung nu a fost singura companie care a dezvăluit noi tendințe în segment în timpul CES 2022. ASUS a lansat Zenbook Fold 17,  o tabletă pliabilă asemănătoare unui notebook echipat cu un ecran OLED Dolby Vision și CPU Intel de generația a 12-a .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net