Samsung a prezentat gamele de televizoare pentru 2022. Ce nout─â╚Ťi anun╚Ť─â compania

#Best buys 3 ianuarie 2022

Samsung a prezentat luni, 3 ianuarie, cele mai noi televizoare din gamele MICRO LED, Neo QLED ╚Öi Lifestyle. Acestea vin cu ├«mbun─ât─â╚Ťiri considerabile ├«n ceea ce ├«nseamn─â calitatea imaginii ╚Öi a sunetului, mai multe op╚Ťiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile ╚Öi o interfa╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â.

image
foto: Samsung

Gama MICRO LED, în trei dimensiuni diferite

MICRO LED ofer─â cea mai bun─â calitate a imaginii datorit─â celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc ├«n mod individual lumin─â ╚Öi culoare, cre├ónd o experien╚Ť─â imersiv─â prin ad├óncime impresionant─â, culori vibrante ╚Öi un nivel crescut de claritate ╚Öi contrast. La CES 2022, eveniment care va ├«ncepe pe 4 ianuarie, la Las Vegas, Samsung prezint─â MICRO LED ├«n trei dimensiuni diferite ÔÇô 110ÔÇŁ, 101ÔÇŁ ╚Öi 89ÔÇŁ.

Noile televizoare Samsung, cu multe schimb─âri pe partea de software

Pe l├óng─â inova╚Ťiile hardware, 2022 MICRO LED permite ad├óncimea ├«n tonuri de gri de 20 de bi╚Ťi. Aceasta ├«nseamn─â c─â modelele MICRO LED arat─â fiecare detaliu dintr-o scen─â, oferind cel mai bun control cu peste 1 milion de trepte de luminozitate ╚Öi niveluri de culoare, oferind o adev─ârat─â experien╚Ť─â HDR, anun╚Ť─â compania, ├«ntr-un comunicat remis azi, 3 ianuarie. MICRO LED vine cu 3 modele cu caracteristici ├«mbun─ât─â╚Ťite de utilizare ╚Öi personalizare.

  • Art Mode ofer─â utilizatorilor ╚Öansa s─â-╚Öi transforme orice camer─â ├«ntr-o galerie de art─â, deoarece pot selecta ╚Öi afi╚Öa lucr─ârile lor de art─â preferate sau fotografie digital─â. MICRO LED 2022 vine ╚Öi cu dou─â piese media exclusive de la renumitul artist ╚Öi designer Refik Anadol.
  • Multi View permite utilizatorilor s─â vad─â con╚Ťinut din patru surse diferite simultan ÔÇô de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI ÔÇô la rezolu╚Ťie 4K ╚Öi p├ón─â la 120 fps.
  • Dolby Atmos ofer─â o experien╚Ť─â audio imersiv─â, datorit─â difuzoarelor din partea de sus, din laterale ╚Öi cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

Noile tehnologii incluse în gama Neo QLED

Procesorul Neo Quantum din acest an introduce cartografierea avansat─â a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), cresc├ónd ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 bi╚Ťi pentru un control mai bun al sursei de lumin─â ÔÇô LED-urile Quantum Mini. Acest lucru permite televizorului s─â-╚Öi controleze iluminarea ├«n 16.384 de trepte, de patru ori fa╚Ť─â de 4.096 de trepte anteriorioare.

Noua tehnologie Shape Adaptive Light folose╚Öte procesorul Neo Quantum pentru a analiza liniile, formele ╚Öi suprafe╚Ťele pentru a controla forma luminii de la LED-urile Quantum Mini, sporind luminozitatea ╚Öi acurate╚Ťea tuturor formelor de pe ecran. Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii multi-inteligent. Acest progres tehnologic creeaz─â un sentiment de realism ╚Öi acurate╚Ťe prin determinarea ╚Öi procesarea unui obiect de pe ecran, separat de fundalul s─âu, pentru a crea ad├óncimea necesar─â.

├Än plus, gama Samsung Neo QLED 2022 ofer─â modul EyeComfort, care ajusteaz─â automat luminozitatea ╚Öi tonul ecranului datorit─â unui senzor de lumin─â ├«ncorporat ╚Öi a informa╚Ťiilor despre apus/r─âs─ârit. Pe m─âsur─â ce lumina ambiental─â se schimb─â, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumin─â ╚Öi va oferi tonuri mai calde, ajust├ónd nivelul luminii albastre ├«n consecin╚Ť─â. Acest lucru permite o experien╚Ť─â de vizionare mai confortabil─â pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre, care poate afecta calitatea somnului.

Specifica╚Ťiile ├«n ceea ce prive╚Öte sunetul pe noua gam─â Neo QLED primesc, de asemenea, o actualizare major─â. Baz├óndu-se pe OTS (Object Tracking Sound), care direc╚Ťioneaz─â sunetul s─â se mi╚Öte prin camer─â ├«mpreun─â cu obiectul de pe ecran, produsele din 2022 vor avea OTS Pro, care ├«ncorporeaz─â difuzoare orientate vertical puternice pentru o experien╚Ť─â de sunet complet─â. 

image
Model The Frame, gama Lifestyle. Foto: Samsung

Gama Lifestyle vine cu modelele The Frame, The Sero ╚Öi The Serif

Gama de televizoare Lifestyle 2022 ├«mbin─â perfect designul ╚Öi tehnologia pentru o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi personalizat─â. Un nou ecran mat ÔÇ×Matte DisplayÔÇŁ cu propriet─â╚Ťi anti-reflexive ╚Öi anti-amprent─â a fost aplicat pe The Frame, The Sero ╚Öi The Serif, oferind una dintre cele mai pl─âcute ╚Öi confortabile experien╚Ťe de vizionare. Drept urmare, noul afi╚Öaj mat de pe televizoare Samsung Lifestyle 2022 a primit verific─âri de la UL (Underwriter Laboratories) pentru c─â este ÔÇ×F─âr─â reflexiiÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×F─âr─â disconfortÔÇŁ.

  • The Frame ofer─â acum cea mai realist─â experien╚Ť─â de vizionare, similar─â celei dintr-un muzeu, datorit─â tehnologiei ÔÇŁMatte DisplayÔÇŁ, cu reflexie redus─â, oferind un ecran mat. De asemenea, evit─â amprentele ╚Öi petele, permi╚Ť├ónd utilizatorilor s─â se bucure de lucr─ârile lor de art─â preferate ├«n stare perfect─â. The Frame vine ├«n dimensiuni cuprinse ├«ntre 32ÔÇŁ ╚Öi 85ÔÇŁ.
  • The Serif vine, de asemenea, cu un corp cu finisaj mat care se ├«mbin─â perfect cu ecranul ÔÇŁMatte DisplayÔÇŁ, oferind acela╚Öi design iconic ╚Öi premium. Cu ad─âugarea unei noi op╚Ťiuni de dimensiune, anume de 65ÔÇŁ The Serif variaz─â ├«n dimensiuni, de la 43ÔÇŁ la 65ÔÇŁ.
  • The Sero ofer─â o experien╚Ť─â de vizionare optimizat─â cu noul s─âu ecran mat, at├ót ├«n modul vertical, c├ót ╚Öi ├«n cel orizontal. Noua func╚Ťie vertical─â Multi View duce multitaskingul la nivelul urm─âtor, permi╚Ť├ónd utilizatorilor s─â vizualizeze simultan con╚Ťinut diferit ├«n partea de sus ╚Öi de jos a ecranului sau s─â caute informa╚Ťii online ├«n timp ce urm─âresc ceva.
oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
cristina siscanu 1 jpeg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg