Samsung a prezentat gamele de televizoare pentru 2022. Ce noutăți anunță compania

#Best buys
Ultima actualizare:

Samsung a prezentat luni, 3 ianuarie, cele mai noi televizoare din gamele MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle. Acestea vin cu îmbunătățiri considerabile în ceea ce înseamnă calitatea imaginii și a sunetului, mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile și o interfață îmbunătățită.

foto: Samsung
foto: Samsung

Gama MICRO LED, în trei dimensiuni diferite

MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare, creând o experiență imersivă prin adâncime impresionantă, culori vibrante și un nivel crescut de claritate și contrast. La CES 2022, eveniment care va începe pe 4 ianuarie, la Las Vegas, Samsung prezintă MICRO LED în trei dimensiuni diferite – 110”, 101” și 89”.

Noile televizoare Samsung, cu multe schimbări pe partea de software

Pe lângă inovațiile hardware, 2022 MICRO LED permite adâncimea în tonuri de gri de 20 de biți. Aceasta înseamnă că modelele MICRO LED arată fiecare detaliu dintr-o scenă, oferind cel mai bun control cu peste 1 milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR, anunță compania, într-un comunicat remis azi, 3 ianuarie. MICRO LED vine cu 3 modele cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare.

  • Art Mode oferă utilizatorilor șansa să-și transforme orice cameră într-o galerie de artă, deoarece pot selecta și afișa lucrările lor de artă preferate sau fotografie digitală. MICRO LED 2022 vine și cu două piese media exclusive de la renumitul artist și designer Refik Anadol.
  • Multi View permite utilizatorilor să vadă conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 fps.
  • Dolby Atmos oferă o experiență audio imersivă, datorită difuzoarelor din partea de sus, din laterale și cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

Noile tehnologii incluse în gama Neo QLED

Procesorul Neo Quantum din acest an introduce cartografierea avansată a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), crescând ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 biți pentru un control mai bun al sursei de lumină – LED-urile Quantum Mini. Acest lucru permite televizorului să-și controleze iluminarea în 16.384 de trepte, de patru ori față de 4.096 de trepte anteriorioare.

Noua tehnologie Shape Adaptive Light folosește procesorul Neo Quantum pentru a analiza liniile, formele și suprafețele pentru a controla forma luminii de la LED-urile Quantum Mini, sporind luminozitatea și acuratețea tuturor formelor de pe ecran. Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii multi-inteligent. Acest progres tehnologic creează un sentiment de realism și acuratețe prin determinarea și procesarea unui obiect de pe ecran, separat de fundalul său, pentru a crea adâncimea necesară.

În plus, gama Samsung Neo QLED 2022 oferă modul EyeComfort, care ajustează automat luminozitatea și tonul ecranului datorită unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor despre apus/răsărit. Pe măsură ce lumina ambientală se schimbă, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumină și va oferi tonuri mai calde, ajustând nivelul luminii albastre în consecință. Acest lucru permite o experiență de vizionare mai confortabilă pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre, care poate afecta calitatea somnului.

Specificațiile în ceea ce privește sunetul pe noua gamă Neo QLED primesc, de asemenea, o actualizare majoră. Bazându-se pe OTS (Object Tracking Sound), care direcționează sunetul să se miște prin cameră împreună cu obiectul de pe ecran, produsele din 2022 vor avea OTS Pro, care încorporează difuzoare orientate vertical puternice pentru o experiență de sunet completă. 

Model The Frame, gama Lifestyle. Foto: Samsung
Model The Frame, gama Lifestyle. Foto: Samsung

Gama Lifestyle vine cu modelele The Frame, The Sero și The Serif

Gama de televizoare Lifestyle 2022 îmbină perfect designul și tehnologia pentru o experiență unică și personalizată. Un nou ecran mat „Matte Display” cu proprietăți anti-reflexive și anti-amprentă a fost aplicat pe The Frame, The Sero și The Serif, oferind una dintre cele mai plăcute și confortabile experiențe de vizionare. Drept urmare, noul afișaj mat de pe televizoare Samsung Lifestyle 2022 a primit verificări de la UL (Underwriter Laboratories) pentru că este „Fără reflexii” și „Fără disconfort”.

  • The Frame oferă acum cea mai realistă experiență de vizionare, similară celei dintr-un muzeu, datorită tehnologiei ”Matte Display”, cu reflexie redusă, oferind un ecran mat. De asemenea, evită amprentele și petele, permițând utilizatorilor să se bucure de lucrările lor de artă preferate în stare perfectă. The Frame vine în dimensiuni cuprinse între 32” și 85”.
  • The Serif vine, de asemenea, cu un corp cu finisaj mat care se îmbină perfect cu ecranul ”Matte Display”, oferind același design iconic și premium. Cu adăugarea unei noi opțiuni de dimensiune, anume de 65” The Serif variază în dimensiuni, de la 43” la 65”.
  • The Sero oferă o experiență de vizionare optimizată cu noul său ecran mat, atât în modul vertical, cât și în cel orizontal. Noua funcție verticală Multi View duce multitaskingul la nivelul următor, permițând utilizatorilor să vizualizeze simultan conținut diferit în partea de sus și de jos a ecranului sau să caute informații online în timp ce urmăresc ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net