Patru telefoane mobile ieftine care merită cumpărate în 2022

Ultima actualizare:

Descoperiți cele mai bune opțiuni de telefon mobil la prețuri accesibile pentru a începe anul conectat în această selecție, compusă din patru smartphone-uri care încorporează Inteligența Artificială, baterii de mare putere cu încărcare rapidă și chiar camere multiple, pentru a surprinde toate momentele anului 2022 în fotografii clare și pline de culori realiste.

image

Telefoane ieftine in 2021

Acestea sunt telefoane mobile compacte, ușoare, cu design sofisticat de la mărci cunoscute precum Xiaomi, Samsung, OPPO și Motorola. În plus, toate modelele încorporează un cititor de amprentă pentru a debloca dispozitivul în siguranță și pentru a garanta o durabilitate mare. Descoperă-le!

Telefon mobil Xiaomi Redmi 9C

Acest telefon mobil Xiaomi are un ecran captivant Full HD de 6,53 inchi, care are o lumină albastră scăzută pentru a evita deteriorarea vederii. Bateria sa oferă până la 27 de zile de autonomie în funcția stand-by, oferind o autonomie mare pentru călătorii și situații de urgență.

Telefoane mobile ieftine - idei

Încorporează un procesor MediaTek Helio G35 care oferă performanțe excelente, asigurând o experiență fără întreruperi sau așteptări și mai multă putere. In plus, are tehnologia de gaming Hyperengine care ofera un joc mai fluid. Spatele său include un senzor de amprentă pentru a debloca telefonul în siguranță, deși dacă se dorește are și opțiunea de recunoaștere facială.

Cameră triplă spate

Smartphone-ul Xiaomi are o cameră triplă din spate care încorporează Inteligența Artificială, pentru a surprinde fiecare moment într-un mod profesionist și realist. Camera principală este de 13 megapixeli, adăugați la doi megapixeli de senzor de adâncime și doi megapixeli de cameră macro. In plus, are incorporat un blitz cu LED care poate fi activat in functie de necesitate.

Telefon mobil OPPO A15

Acest smartphone marca OPPO are un ecran curbat de 6,52 inchi cu rezoluție HD, care se potrivește perfect în mână. Se remarcă camera sa triplă din spate, care încorporează modul

noapte pentru a capta automat imagini clare fără a depinde de iluminare. Include un senzor de amprentă pe lateral, pentru o deblocare sigură și eficientă.

Telefoane ieftine - sugestii

Realizați o înregistrare video la calitate 4K, pe lângă modul anti-vibrare, nu numai pentru a înregistra, ci și pentru a reda videoclipuri mai clare și mai stabile de pe orice dispozitiv.

Baterie cu încărcare rapidă

Are o baterie de mare putere care garantează o încărcare rapidă, deoarece atinge o autonomie de până la 50% în doar 45 de minute.

Smartphone Samsung Galaxy A02s

Bucurați-vă de videoclipuri, transmiteți în flux și jucați cele mai bune jocuri video la calitate HD datorită ecranului acestui telefon mobil Samsung Galaxy, cu un raport de aspect 20:9 care simulează senzația unui ecran de cinema în miniatură. Designul său sofisticat cu finisaj mat iese în evidență, fără texturi sau strălucire și oferind o senzație plăcută la atingere.

Telefoane mobile ieftine - specificații

Are un sistem multi-camera care iti permite sa captezi imagini clare si sa schimbi cu o captare cu mai multa profunzime, selectezi modul macro pentru a obtine imagini impecabile si le editezi cu o multitudine de efecte.

Mai multă capacitate de stocare

Acest telefon mobil garantează o funcționare rapidă și eficientă datorită procesorului său cu opt nuclee cu doi, trei și până la 4 gigabytes de memorie RAM. În plus, capacitatea sa de stocare poate fi mărită la un total de 1 terabyte suplimentar.

Telefon mobil Motorola Moto E20

Este o opțiune de calitate cu care vă puteți bucura de imagini de calitate, datorită ecranului ultra-wide uimitor și Full HD. Un telefon mobil care are o capacitate mare de răspuns, deoarece interfața sa răspunde instantaneu la atingerea ecranului sau la selectarea unei aplicații.

Telefoane ieftine – date tehnice

Are un sistem de cameră duală cu inteligență artificială, care poate realiza o focalizare rapidă și poate captura portrete profesionale automat și ușor. Are un design compact, usor de manevrat si rezistent.

Interfață intuitivă

Este un telefon mobil foarte simplu și de bază, cu un număr mare de caracteristici și specificații pentru a-l gestiona cu ușurință, precum cheia de acces direct la Google Assistant sau cititorul de amprente, pentru a-l putea debloca în siguranță și rapid atunci când se dorește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net