Șoferițele Bolt pot accepta doar cliente. Și pasagerele au opțiunea de a apela doar la conducătoare auto

Ultima actualizare:

Șoferițele Bolt și clientele au la dispoziție o opțiune, pentru aplicația de ride-sharing, numită „Women for Women”, adică „Femei pentru femei”.

Prin activarea acestei opțiuni, șoferițele partenere Bolt, asociate aplicației, pot opta să aibă, exclusiv, cliente. De asemenea, pasagerele pot comanda curse Bolt doar cu conducătoare auto.

Clientele pot opta, de asemenea, să fie conduse la destinație de șoferițe

Conform companiei, opțiunea este disponibilă, momentan, în următoarele 11 orașe, din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați.

Citește și: Mergi cu Uber, Bolt sau Yango? Iată ce trebuie să ştii!

Siguranţa şi confortul reprezintă priorităţile noastre, atât pentru șoferii parteneri, cât și pentru pasageri, indiferent de gen, de aceea iniţiativa Women for Women îşi propune să creeze o linie de comunicare directă între şoferii şi pasagerii de gen feminin, în cazul în care femeile preferă să călătorească astfel. Estimările noastre arată că mai puţin de 5% din totalul şoferilor activi pe platforma Bolt sunt femei. Drept urmare, Women for Women încurajează femeile să devină şoferi, să aleagă un loc de muncă cu program flexibil, care le permite să-şi organizeze munca în paralel cu alte activităţi desfăşurate zilnic”, a explicat Cristian Sălceanu, Managera Bolt, în România.

Vezi și: Incredibil! Angajații STB încurajează violența șoferilor

Iniţiativa Bolt de a integra în aplicaţie o opţiune dedicată exclusiv femeilor reprezintă un pas important în promovarea siguranţei pentru această categorie de şoferi şi pasageri. Centrul FILIA susţine în totalitate acest efort, deoarece o societate în care drepturile sunt respectate, iar şansele de afirmare ale bărbaţilor şi femeilor sunt egale – indiferent de alte criterii sociale sau de apartenenţă – reprezintă o societate echitabilă, bazată pe respect reciproc”, a declarat Andreea Rusu, directoarea executivă a Centrului FILIA, citată de wall-street.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net