Șoferițele Bolt pot accepta doar cliente. Și pasagerele au opțiunea de a apela doar la conducătoare auto

Șoferițele Bolt și clientele au la dispoziție o opțiune, pentru aplicația de ride-sharing, numită „Women for Women”, adică „Femei pentru femei”.

Prin activarea acestei opțiuni, șoferițele partenere Bolt, asociate aplicației, pot opta să aibă, exclusiv, cliente. De asemenea, pasagerele pot comanda curse Bolt doar cu conducătoare auto.

Clientele pot opta, de asemenea, să fie conduse la destinație de șoferițe

Conform companiei, opțiunea este disponibilă, momentan, în următoarele 11 orașe, din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați.

Citește și: Mergi cu Uber, Bolt sau Yango? Iată ce trebuie să ştii!

Siguranţa şi confortul reprezintă priorităţile noastre, atât pentru șoferii parteneri, cât și pentru pasageri, indiferent de gen, de aceea iniţiativa Women for Women îşi propune să creeze o linie de comunicare directă între şoferii şi pasagerii de gen feminin, în cazul în care femeile preferă să călătorească astfel. Estimările noastre arată că mai puţin de 5% din totalul şoferilor activi pe platforma Bolt sunt femei. Drept urmare, Women for Women încurajează femeile să devină şoferi, să aleagă un loc de muncă cu program flexibil, care le permite să-şi organizeze munca în paralel cu alte activităţi desfăşurate zilnic”, a explicat Cristian Sălceanu, Managera Bolt, în România.

Vezi și: Incredibil! Angajații STB încurajează violența șoferilor

Iniţiativa Bolt de a integra în aplicaţie o opţiune dedicată exclusiv femeilor reprezintă un pas important în promovarea siguranţei pentru această categorie de şoferi şi pasageri. Centrul FILIA susţine în totalitate acest efort, deoarece o societate în care drepturile sunt respectate, iar şansele de afirmare ale bărbaţilor şi femeilor sunt egale – indiferent de alte criterii sociale sau de apartenenţă – reprezintă o societate echitabilă, bazată pe respect reciproc”, a declarat Andreea Rusu, directoarea executivă a Centrului FILIA, citată de wall-street.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Kate Middleton
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg