Incredibil! Angajații STB încurajează violența șoferilor

Ultima actualizare:

Scene oripilante au avut loc, de-a lungul timpului, pe străzile din Capitală, cu concursul unor șoferi ai Societății de Transport București - STB, care au agresat verbal sau fizic diverse persoane. Reacțiile colegilor acestora au fost de-a dreptul șocante, unii dintre ei încurajând astfel de comportamente.

Scenă din timpul conflictului din luna aprilie
Scenă din timpul conflictului din luna aprilie

Un episod cunoscut publicului s-a petrecut în București, când un șofer care a blocat ușile autobuzului 335 pe care îl conducea a sărit să bată un livrator aflat pe bicicletă. Incidentul s-a petrecut în luna aprilie, iar călătorii au rămas șocați în fața scenelor desprinse parcă din filme.

Ca la noi, la nimeni! Alți șoferi STB, mândri de comportamentul colegului lor

Cu toate acestea, mai mulți șoferi angațați de STB s-au revoltat pe grupurile de Facebook, unii dintre ei aclamând chiar comportamentul colegului bătăuș. În mod surprinzător, o parte dintre ei consideră că atitudinea a fost nu doar corectă, ci și justificată!

„Toată strada, indiferent de banda 1-2-3 este ocupată de trotinete, biciclete, scutere care transportă o geantă împuțită și jegoasă cu mâncare. Problema nu e că au viermi în geanta împuțită, ci că șoferii fac o școală, plătesc niște taxe și trebuie să evite continuu acești indivizi.

Nu rata nici: Un biciclist livrator, târât pe capota unei mașini după o neînțelegere în trafic

Legea nu le face nimic? P.S: din filmare, nimic concludent. Aștept cu interes un șofer care pocnește un sărac cu mâncarea la spinare”, „Ar fi frumos să limiteze călătoriile pensionarilor, să le ia din greutăți”, sunt doar câteva dintre mesajele prezente.

Incidentul a fost filmat de martori

„De ce dai, mă, în el și nu ne-ai deschis și ușile! Șoferule, lasă-l în pace”, au țipat două femei aflate în autobuzul groazei, scenele fiind filate de alt martor al conflictului,  Răzvan Șeitan.

Prezent la locul incidentului, acesta a postat întreaga scenă pe rețelele de socializare. „Strada era complet blocată, (biciclistul – n.r.) nu avea fizic unde să meargă. Șoferul i-a scos șaua bicicletei și l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau înregistrările video și i-am sugerat să cheme urgent poliția”, a precizat Răzvan.

Vezi și: Salariul surprinzător pe care-l primește un șofer STB! Un angajat a dezvăluit totul pe Facebook

Potrivit Libertatea, purtătoarea de cuvânt a Societății de Transport București a transmis că se vor lua măsuri împotriva șoferului și în interiorul companiei: „Cazul este în cercetare. Societatea de Transport Bucureşti nu agreează un astfel de comportament și precizăm că vom lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern STB SA”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net