A murit Darius, adolescentul care a produs accidentul de la Cobadin. Alte două fete și-au pierdut viața

Ultima actualizare:

Un grav accident s-a produs pe data de 5 august în localitatea Cobadin, șoferul mașinii care a produs tragedia fiind un adolescent în vârstă de doar 16 ani. Bilanțul victimelor s-a aflat în continuă creștere în ultimele patru zile și, din păcate, deși a fost internat și medicii au făcut tot ce au putut, și copilul-șofer și-a pierdut viața, relatează Adevărul.

tragedie cobadin jpg

Ana și Daniela, două fete în vârstă de doar 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, din cauza accidentului de vineri, 5 august, din Constanța, localitatea Cobadin. Pe data de 7 s-a stins din viață și băiatul care ocupa locul de pe scaunul pasagerului, victima cu cea mai mare vârstă- 17 ani. Astăzi, însă, a decedat și șoferul care a provocat accidentul îngrozitor.

S-ar putea să te intereseze și: Bijuteria de la malul mării a avut un destin tragic. Ce se ascunde în Cazinoul din Constanța?

Cum s-a produs tragedia de la Cobadin, Constanța

Darius, în vârstă de 16 ani care se afla la volanul mașinii a postat, cu doar câteva ore înainte ca tragedia să se producă, o filmare surprinzătoare pe contul personal de Instagram. El le arăta tuturor o sticlă de vin, din care umpluse două pahare, deși se afla în mașină, mai transmite Adevărul.

Nu rata nici: Stațiunea Mamaia, locul unde parcarea e mai scumpă decât la Las Vegas. La cât se ridică o zi de plată pentru un turist

Automobilul, un Volkswagen Golf, era plin cu adolescenți, șoferul având cu doi ani sub vârsta legală de obținere a permisului. În jurul orei 1:40, șoferul a accelerat și a pierdut controlul mașinii.

Coliziunea s-a produs în preajma unei benzinării, iar camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care Golf-ul se lovește de un BMW, apoi ricoșează într-un alt autoturism.

Mașina în care se aflau cei patru tineri, toți decedați, a fost distrusă complet în urma impactului. Cele două fete aflate pe bancheta din spate au murit pe loc, iar șoferul și pasagerul au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubați de medicii care au făcut tot posibilul pentru a-i salva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net