Te g├ónde╚Öti s─â trimi╚Ťi fi╚Öiere pe WhatsApp? Noua versiune aduce restric╚Ťii

WhatsApp testeaz─â capacitatea de a permite utilizatorilor s─â vad─â data estimat─â de sosire atunci c├ónd partajeaz─â fi╚Öiere prin intermediul aplica╚Ťiei. 

whatsapp 0 jpeg
WhatsApp

├Äntr-un articol publicat de WABetaInfo se pare c─â noua caracteristic─â este ├«n faza de testare beta pentru utilizatorii de Android, iOS ╚Öi web. Este destul de util ├«n cazul ├«n care utilizatorii partajeaz─â fi╚Öiere de dimensiuni mari prin intermediul WhatsApp. 

Vezi ╚Öi Rusia a interzis toate platformele de la Meta. WhatsApp ╚Öi Instagram nu vor mai putea fi folosite ├«n Rusia

Separat, WhatsApp a testat chiar ╚Öi noi instrumente pentru desenat, pentru utilizatorii de pe iOS. Instrumentele par s─â includ─â dou─â creioane noi pentru a ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťelor de desen, ce pot fi folosite chiar pe poze.

Ce-╚Ťi aduce noua versiune a WhatsApp

De asemenea, potrivit sursei citate, WhatsApp a lansat op╚Ťiunea de a vedea timpul estimativ pentru trimiterea fi╚Öierelor pentru testeri, prin intermediul versiunilor sale beta, versiunea 2.22.8.11 pe Android, 22.8.0.74 pe iOS ╚Öi versiunea 2.2209.3 pe desktop.

image
Update WhatsApp / WABetaInfo

WhatsApp permite ├«n mod normal utilizatorilor s─â partajeze fi╚Öiere de p├ón─â la 16 MB pe toate platformele de╚Ťinute de Meta. Cu toate acestea, se pare c─â se lucreaz─â pentru a cre╚Öte aceast─â limit─â p├ón─â la 2 GB, ├«n conformitate cu ceea ce a introdus Telegram ├«n 2020. Limita m─ârit─â a dimensiunii fi╚Öierului este, totu╚Öi, limitat─â la unii testeri beta din Argentina ├«n acest moment.

Cite╚Öte ╚Öi Ochii curio╚Öi, la distan╚Ť─â! Noile modific─âri pe care WhatsApp le-a preg─âtit pentru via╚Ťa ta privat─â

├Än plus, fa╚Ť─â de partajarea fi╚Öierelor ╚Öi observarea timpului estimativ de livrare, WhatsApp testeaz─â ╚Öi noi instrumente de desen pe sistemul de operare iOS. Aceste instrumente fac parte din WhatsApp pentru iOS, versiunea beta 22.8.0.73, de╚Öi nu to╚Ťi testerii au acces la ele ├«n acest moment, potrivit WABetaInfo.

Noile instrumente includ dou─â creioane care sunt ascu╚Ťite peste markerul implicit. WhatsApp a mutat, de asemenea, instrumentul de estompare existent ├«n bara de jos, unde cele dou─â creioane noi sunt disponibile al─âturi de markerul existent. Instrumentul de estompare este disponibil sub bara de culori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG