Te gândești să trimiți fișiere pe WhatsApp? Noua versiune aduce restricții

Ultima actualizare:

WhatsApp testează capacitatea de a permite utilizatorilor să vadă data estimată de sosire atunci când partajează fișiere prin intermediul aplicației. 

WhatsApp
WhatsApp

Într-un articol publicat de WABetaInfo se pare că noua caracteristică este în faza de testare beta pentru utilizatorii de Android, iOS și web. Este destul de util în cazul în care utilizatorii partajează fișiere de dimensiuni mari prin intermediul WhatsApp. 

Vezi și Rusia a interzis toate platformele de la Meta. WhatsApp și Instagram nu vor mai putea fi folosite în Rusia

Separat, WhatsApp a testat chiar și noi instrumente pentru desenat, pentru utilizatorii de pe iOS. Instrumentele par să includă două creioane noi pentru a ajuta la îmbunătățirea experiențelor de desen, ce pot fi folosite chiar pe poze.

Ce-ți aduce noua versiune a WhatsApp

De asemenea, potrivit sursei citate, WhatsApp a lansat opțiunea de a vedea timpul estimativ pentru trimiterea fișierelor pentru testeri, prin intermediul versiunilor sale beta, versiunea 2.22.8.11 pe Android, 22.8.0.74 pe iOS și versiunea 2.2209.3 pe desktop.

Update WhatsApp / WABetaInfo
Update WhatsApp / WABetaInfo

WhatsApp permite în mod normal utilizatorilor să partajeze fișiere de până la 16 MB pe toate platformele deținute de Meta. Cu toate acestea, se pare că se lucrează pentru a crește această limită până la 2 GB, în conformitate cu ceea ce a introdus Telegram în 2020. Limita mărită a dimensiunii fișierului este, totuși, limitată la unii testeri beta din Argentina în acest moment.

Citește și Ochii curioși, la distanță! Noile modificări pe care WhatsApp le-a pregătit pentru viața ta privată

În plus, față de partajarea fișierelor și observarea timpului estimativ de livrare, WhatsApp testează și noi instrumente de desen pe sistemul de operare iOS. Aceste instrumente fac parte din WhatsApp pentru iOS, versiunea beta 22.8.0.73, deși nu toți testerii au acces la ele în acest moment, potrivit WABetaInfo.

Noile instrumente includ două creioane care sunt ascuțite peste markerul implicit. WhatsApp a mutat, de asemenea, instrumentul de estompare existent în bara de jos, unde cele două creioane noi sunt disponibile alături de markerul existent. Instrumentul de estompare este disponibil sub bara de culori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net