Te g├ónde╚Öti s─â trimi╚Ťi fi╚Öiere pe WhatsApp? Noua versiune aduce restric╚Ťii

WhatsApp testeaz─â capacitatea de a permite utilizatorilor s─â vad─â data estimat─â de sosire atunci c├ónd partajeaz─â fi╚Öiere prin intermediul aplica╚Ťiei.┬á

whatsapp 0 jpeg
WhatsApp

Într-un articol publicat de WABetaInfo se pare că noua caracteristică este în faza de testare beta pentru utilizatorii de Android, iOS și web. Este destul de util în cazul în care utilizatorii partajează fișiere de dimensiuni mari prin intermediul WhatsApp. 

Vezi și Rusia a interzis toate platformele de la Meta. WhatsApp și Instagram nu vor mai putea fi folosite în Rusia

Separat, WhatsApp a testat chiar ╚Öi noi instrumente pentru desenat, pentru utilizatorii de pe iOS. Instrumentele par s─â includ─â dou─â creioane noi pentru a ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťelor de desen, ce pot fi folosite chiar pe poze.

Ce-╚Ťi aduce noua versiune a WhatsApp

De asemenea, potrivit sursei citate, WhatsApp a lansat op╚Ťiunea de a vedea timpul estimativ pentru trimiterea fi╚Öierelor pentru testeri, prin intermediul versiunilor sale beta, versiunea 2.22.8.11 pe Android, 22.8.0.74 pe iOS ╚Öi versiunea 2.2209.3 pe desktop.

image
Update WhatsApp / WABetaInfo

WhatsApp permite ├«n mod normal utilizatorilor s─â partajeze fi╚Öiere de p├ón─â la 16 MB pe toate platformele de╚Ťinute de Meta. Cu toate acestea, se pare c─â se lucreaz─â pentru a cre╚Öte aceast─â limit─â p├ón─â la 2 GB, ├«n conformitate cu ceea ce a introdus Telegram ├«n 2020. Limita m─ârit─â a dimensiunii fi╚Öierului este, totu╚Öi, limitat─â la unii testeri beta din Argentina ├«n acest moment.

Cite╚Öte ╚Öi┬áOchii curio╚Öi, la distan╚Ť─â! Noile modific─âri pe care WhatsApp le-a preg─âtit pentru via╚Ťa ta privat─â

├Än plus, fa╚Ť─â de partajarea fi╚Öierelor ╚Öi observarea timpului estimativ de livrare, WhatsApp testeaz─â ╚Öi noi instrumente de desen pe sistemul de operare iOS. Aceste instrumente fac parte din WhatsApp pentru iOS, versiunea beta 22.8.0.73, de╚Öi nu to╚Ťi testerii au acces la ele ├«n acest moment, potrivit WABetaInfo.

Noile instrumente includ dou─â creioane care sunt ascu╚Ťite peste markerul implicit. WhatsApp a mutat, de asemenea, instrumentul de estompare existent ├«n bara de jos, unde cele dou─â creioane noi sunt disponibile al─âturi de markerul existent. Instrumentul de estompare este disponibil sub bara de culori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg