Ochii curioși, la distanță! Noile modificări pe care WhatsApp le-a pregătit pentru viața ta privată

Ultima actualizare:

Cea mai recentă actualizare WhatsApp pentru Android și iOS adaugă un alt nivel de confidențialitate pentru convorbirile care sunt programate să dispară.

WhatsApp
WhatsApp

Pozele, videoclipurile sau mesajele audio trimise în cadrul mesajelor care dispar de pe WhatsApp nu vor fi salvate în galeria telefonului în mod implicit. 

WhatsApp face noi modificări pentru confidențialitatea ta

În esență, oricine încearcă să vadă conținut media într-un chat care dispare în afara WhatsApp nu va putea face acest lucru.

Cu toate acestea, se poate salva în continuare conținut media trimis în chat-urile care dispar. Este puțin mai greu de realizat și trebuie făcută pe bază de screenshot sau înregistrarea ecranului pe Android. 

Citește și Mark Zuckerberg, anunț important despre mesaje de pe WhatsApp. Cum le faci să dispară

Singura alternativă este dezactivarea completă a „mesajelor care dispar”. Anterior, trebuia să setați o imagine/video să „vizeze o dată” pentru a obține efectul dorit, care este mai puțin decât ideal în unele cazuri.

Spre deosebire de funcțiile anterioare disponibile doar în cadrul versiunii beta, cum ar fi comenzile îmbunătățite pentru mesajele vocale și reacțiile cu emoji-uri, caracteristica de mai sus este lansată pe toate dispozitivele eligibile și va fi disponibilă printr-o actualizare OTA pe dispozitivul dvs.

Această actualizare care vizează toate dispozitivele eligibile se va aplica retroactiv tuturor chat-urilor existente ce au funcția de mesajele care dispar, așa că cel mai bine este să salvați orice date importante înainte de a instala actualizarea.

Funcția de mesaje care dispar a apărut pentru a oferi oamenilor mai multă confidențialitate și securitate în cadrul mesajelor pe care aceștia le trimit zilnic. Uneori, se poate abuza de aceste mesaje care dispar pentru a trimite amenințări care, ulterior, sunt șterse automat de către sistemul în cauză. 

Vezi și Vrei să citești mesajele șterse de pe WhatsApp? Ce avertizează compania

Mesajele care dispar, totuși, nu sunt o noutate pentru WhatsApp. Acestea există de foarte mult timp chiar și pe Facebook Messenger, fiind disponibile doar prin intermediul accesării unei ferestre separate specifice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net