Ochii curio╚Öi, la distan╚Ť─â! Noile modific─âri pe care WhatsApp le-a preg─âtit pentru via╚Ťa ta privat─â

Cea mai recent─â actualizare WhatsApp pentru Android ╚Öi iOS adaug─â un alt nivel de confiden╚Ťialitate pentru convorbirile care sunt programate s─â dispar─â.

whatsapp png
WhatsApp

Pozele, videoclipurile sau mesajele audio trimise ├«n cadrul mesajelor care dispar de pe WhatsApp nu vor fi salvate ├«n galeria telefonului ├«n mod implicit. 

WhatsApp face noi modific─âri pentru confiden╚Ťialitatea ta

├Än esen╚Ť─â, oricine ├«ncearc─â s─â vad─â con╚Ťinut media ├«ntr-un chat care dispare ├«n afara WhatsApp nu va putea face acest lucru.

Cu toate acestea, se poate salva ├«n continuare con╚Ťinut media trimis ├«n chat-urile care dispar. Este pu╚Ťin mai greu de realizat ╚Öi trebuie f─âcut─â pe baz─â de screenshot sau ├«nregistrarea ecranului pe Android. 

Cite╚Öte ╚Öi Mark Zuckerberg, anun╚Ť important despre mesaje de pe WhatsApp. Cum le faci s─â dispar─â

Singura alternativ─â este dezactivarea complet─â a ÔÇ×mesajelor care disparÔÇŁ. Anterior, trebuia s─â seta╚Ťi o imagine/video s─â ÔÇ×vizeze o dat─âÔÇŁ pentru a ob╚Ťine efectul dorit, care este mai pu╚Ťin dec├ót ideal ├«n unele cazuri.

Spre deosebire de func╚Ťiile anterioare disponibile doar ├«n cadrul versiunii beta, cum ar fi comenzile ├«mbun─ât─â╚Ťite pentru mesajele vocale ╚Öi reac╚Ťiile cu emoji-uri, caracteristica de mai sus este lansat─â pe toate dispozitivele eligibile ╚Öi va fi disponibil─â printr-o actualizare OTA pe dispozitivul dvs.

Aceast─â actualizare care vizeaz─â toate dispozitivele eligibile se va aplica retroactiv tuturor chat-urilor existente ce au func╚Ťia de mesajele care dispar, a╚Öa c─â cel mai bine este s─â salva╚Ťi orice date importante ├«nainte de a instala actualizarea.

Func╚Ťia de mesaje care dispar a ap─ârut pentru a oferi oamenilor mai mult─â confiden╚Ťialitate ╚Öi securitate ├«n cadrul mesajelor pe care ace╚Ötia le trimit zilnic. Uneori, se poate abuza de aceste mesaje care dispar pentru a trimite amenin╚Ť─âri care, ulterior, sunt ╚Öterse automat de c─âtre sistemul ├«n cauz─â. 

Vezi ╚Öi Vrei s─â cite╚Öti mesajele ╚Öterse de pe WhatsApp? Ce avertizeaz─â compania

Mesajele care dispar, totuși, nu sunt o noutate pentru WhatsApp. Acestea există de foarte mult timp chiar și pe Facebook Messenger, fiind disponibile doar prin intermediul accesării unei ferestre separate specifice.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg