Trei semne care-ți arată că contul tău de Netflix a căzut pradă hackerilor

Utilizarea unui cont de Netflix este făcută, în general, de mai multe persoane. Iată cum să ne dăm seama dacă cineva ne-a furat contul pe care-l folosim în fiecare weekend. 

netflix tv jpg
Trei semne care arată că contul nostru de Netflix a fost spart

Securitatea unui cont de Netflix este, de cele mai multe ori, destul de sensibilă. În general, un utilizator preferă să-și împartă contul cu alte persoane, pentru a împărți plata la mai multe persoane.

S-ar putea să te intereseze și: Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care să le vezi pe Netflix sau HBO Max

Totuși, nu toată lumea poate fi de încredere, iar contul nostru, pe care l-am dat la doar doi prieteni, poate ajunge să fie accesat chiar și de 5 sau 6 persoane. 

Așadar, haide să observăm toate detaliile care ne pot ajuta să ne dăm seama dacă, de fapt, contul nostru a fost vândut sau a căzut în mâna hackerilor.

Prețul a crescut simțitor

Dacă știi că te-ai abonat pentru serviciul de 10 euro, iar nota de plată pe ultimele trei luni a fost de 15 euro, asta înseamnă că cineva, fără știrea ta, ți-a crescut prețul abonamentului, ca să-l poată accesa fără să-ți dea de bănuit.

Urmărește și: Weekend în familie: cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

În general, Netflix te notifică în cazul în care prețul abonamentului a crescut. Totuși, e-mailul pe care-l primim de la companie este de felicitări, deoarece am ales să ne modificăm abonamentul, nu unul de securitate. 

Totuși, în cazuri extreme, primim un e-mail care ne avertizează că contul nostru a fost accesat din altă locație.

E-mail de securitate 

În cazuri extreme, primim un e-mail de securitate, dar doar în cazurile în care contul nostru a fost accesat dintr-o zonă în care n-am fost niciodată. 

De exemplu, dacă noi ne aflăm la București, iar celelalte persoane ce au acces la cont sunt din Ploiești, nu o să primim un e-mail de securitate. Totuși, primim un astfel de avertisment în cazul în care contul este accesat de cineva din Germania.

Acest sistem are la bază geolocația cea mai întâlnită de către platformă, ca să nu primim notificări pentru fiecare înregistrare. 

Un nou profil 

Dacă știm că contul nostru are un număr de doar 3 profiluri, iar, peste noapte, mai apare încă unul, e posibil ca cineva să ne fi accesat contul fără să știm.

De altfel, dacă am avut o anumită fotografie de profil, iar aceasta a fost schimbată, putem să începem să ne punem semne de întrebare cu privire la securitatea contului nostru de Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula