Valentine's Day e aproape. Ce-i poți cumpăra partenerului care se joacă

Luna februarie e și luna cadourilor, iar partenerii ce se gândesc la cadoul perfect, pot avea în vedere preferințele celuilalt. Dacă partenerul se joacă pe desktop sau consolă, acestea ar putea fi cele mai bune cadouri pentru cel drag.

video game gaeb9536c0 1280 jpg

8BitDo Pro 2

Dacă dețineți un Nintendo Switch, cel mai probabil vă aduce plăcere să va jucați împreună, dar vă place mult mai puțin să trebuiască să împărțiți controlerele minuscule Joy-Con. De ce să nu îmbunătățiți experiența cu controlerul 8BitDo Pro 2, format pentru a se potrivi confortabil în majoritatea mâinilor, extrem de personalizabil și disponibil în câteva culori pentru a se potrivi cu câteva stiluri de jucători. Este apreciat la nivel internațional pentru versatilitatea de care dă dovadă, chiar dacă designul este similar unui Gameboy de acum 20 de ani. 

De asemenea, acesta funcționează și pe PC, macOS și chiar cu Raspberry Pi. Fiind un cadoul excelent de Valentine's Day.

Controler wireless Xbox Elite seria 2

Dacă chiar doriți să vă răsfățați partenerul ce obișnuiește să se joace pe Xbox, o idee foarte bună ar fi să- faceți upgrade de la gamepad-ul standard la controlerul Elite. Acest accesoriu premium arată elegant și se simte grozav în mână, datorită mânerelor sale alcătuite dintr-un cauciuc de bună caltate, dar și din cauza butoanelor interschimbabile. Padelele din spate adaugă încă o schemă de control de care să profite partenerul, iar triggerul dublu este ajustabil pentru tipul de joc jucat.

SteelSeries Arctis 1

Căștile fără fir sunt must have în zilele noastre, dar unele care pot funcționa perfect cu Nintendo Switch și cu anumite telefoane Android sunt oarecum rare. Dintre acestea, SteelSeries Arctis 1 este, probabil, încă cea mai bună alegere. Este elegantă, confortabilă și extrem de portabilă, fiind posibilă conectarea la dispozitive prin intermediul unui dongle USB-C, indică engadget. Chiar dacă persoana iubită are deja o cască de gaming fără fir în arsenalul său, aceasta este una care este făcută pentru a călători și reprezintă o achiziție grozavă.

Logitech Litra Glow

Streaming-ul este un lucru sfânt pentru mulți jucători, în acest moment, indiferent dacă o fac pentru distracție sau pentru profit. Dar ar fi nevoie de puțină investiție pentru a începe, așa că să le oferiți o parte din acele echipamente este o idee grozavă. Sigur, o cameră este o necesitate evidentă, dar o iluminare bună este, de asemenea, cheia, iar Litra Glow de la Logitech va avea grijă de o iluminare pe măsură, uniformă, care este ușor de conectat datorită expertizei și software-ului companiei.

Elgato Stream Deck Mini

Dincolo de o cameră web, un microfon și un sistem de iluminare pe măsură, un instrument care devine din ce în ce mai comun pentru streameri este un Elgato Stream Deck. Numărul mare de opțiuni de personalizare ar putea părea puțin intimidant la început, dar compania face o versiune „mini” mai simplă, cu doar șase butoane pentru declanșarea diferitelor acțiuni - sunete, interacțiuni cu chatul, acordarea de premii etc, configurate prin intermediul software-ului bine optimizat. Dacă persoana iubită face deja streaming, puteți trece la Stream Deck MK.2 , mai mare și mai scump, care are mai multe butoane și o placă frontală personalizabilă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
oana roman si marius elisei
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg