Cele mai interesante accesorii USB C de la CES 2022

#Best buys
Ultima actualizare:

USB-C a devenit un accesoriu pentru laptopuri și telefoane Android. Și-a făcut debutul în 2015 pentru Apple MacBook și Google Chromebooks, iar conectorul său oval a înlocuit porturile USB-A dreptunghiulare de pe computere și porturile USB Micro-B mai mici, trapezoidale de pe multe telefoane Android.

image

Produsele noi expuse la CES arată adoptarea în creștere a USB-C. Totul, de la căști la controlere de joc și încărcătoare are o conexiune USB-C. Urmează ca aceasta să ajungă și pe iPhone-urile Apple.

Upgrade-ul de la USB 3 la USB 4  presupune un transfer mai rapid de date și andocare cu mai multe porturi USB-C. Standardul USB PD (Power Delivery) poate face față nevoilor din ce în ce mai maride încărcare, incluzând acum laptopurile de gaming de ultimă generație. Iată cele mai noi dispozitive USB-C de la CES 2022. 

image

USB 4 conectabil și Hub Thunderbolt 4

Hub-ul USB4-HUB3A Plugable USB 4 și Thunderbolt 4 costă 189 USD se concentrează  doar pe USB și Thunderbolt, tehnologia de conector strâns legată de la Intel pe care se bazează USB 4. În plus, există un port USB-A pentru tastatură, unitatea de memorie sau alt accesoriu. De asemenea, vine cu un încărcător extern propriu, ceea ce înseamnă că porturile USB-C/Thunderbolt pot furniza până la 15W de putere.

Hyper Thunderbolt 4 Power Hub

Hub-ul Thunderbolt cu 4 porturi de la Hyper se ocupă atât de sarcinile de alimentare, cât și de date utilizând fie USB-C, fie Thunderbolt. Un port se conectează la un laptop, furnizând până la 96 de wați - suficient pentru aproape orice laptop de ultimă generație. Alte trei porturi se conectează la alte dispozitive și furnizează până la 15W de putere. În mod neobișnuit, hub-ul lui Hyper are electronică de putere încorporată, așa că tot ce aveți nevoie pentru a-l alimenta este un cablu. Hyper nu a dezvăluit prețurile sau disponibilitatea.

image

Încărcător Satechi 165W USB-C cu 4 porturi PD GaN

Încărcătorul USB-C cu 4 porturi de la Satechi, în valoare de 120 USD, poate avea o putere de până la 165 W, un rating foarte util pentru a manevra un laptop robust și alte câteva dispozitive precum tablete și telefoane. De ani de zile, încărcătoarele USB-C au și porturi USB-A, dar din moment ce noile iPhone-uri vin cu un cablu Lightning-USB-C și smartphone-urile sunt USB-C, a avea 4 porturi USB-C este mai util pentru viitor. Acest încărcător Satechi utilizează electronice de putere cu nitrură de galiu (GaN) pentru o dimensiune mai compactă.

image

Hub EZQuest USB-C Gen 2 cu 7 porturi

Adaptorul Hub USB-C Gen 2 cu 7 porturi, care costă, 80 USD de la EZQuest include trei porturi USB-C de 10 Gbps și un port USB-C de 5 Gbps care, de asemenea, poate transmite până la 100 W de putere dacă conectați încărcătorul laptopului la portul său de trecere. Se atașează la computer cu un cablu încorporat de 9 inchi. De asemenea, are trei porturi USB-A pe cealaltă parte. Deși este compact, niciunul dintre porturile USB nu acceptă video.

image

Targus

Targus și Synaptics vor introduce primul dock universal/hibrid din lume cu autentificare biologică prin ID-ul de amprentă digital încorporat la CES 2022

Targus, binecunoscut pentru gențile pentru laptop, a anunțat o stație de andocare USB-C de 443 USD care are și un cititor de amprente încorporat pentru autentificare. Acest lucru poate fi util, deoarece conectarea biometrică devine mai răspândită, chiar înlocuind parolele în unele situații. Această stație de andocare poate furniza până la 100 W pentru alimentarea unui laptop, are un singur port USB-C și 4 porturi USB-A pentru alte periferice, acceptă monitoare duble 4K și vine cu mufe pentru cabluri audio de 3,5 mm și Ethernet RJ-45.

image

HyperDrive Turntable Dock pentru iMac

Dacă preferați să aveți porturi utile în loc de fața elegantă a noilor computere iMac de la Apple, placa turnantă Hyperdrive de 200 USD merită atenție. Este un pivotant la 360 de grade care se potrivește perfect sub baza iMac-ului și oferă o mulțime de porturi: un USB-C, patru USB-A, un slot pentru card SD, un port HDMI și un port M.2 phat rapid și robust, SSD-uri NVMe (unități cu stare solidă) pe care le puteți conecta și deconecta la fel de ușor ca un card flash pentru o capacitate suplimentară de stocare.

image

Stație de alimentare  portabilă Anker 535

Stația de alimentare portabilă Anker 535 de 499 USD este o baterie mare - 512 Wh, de aproximativ 10 ori capacitatea unui MacBook Pro. Are un port de încărcare USB-C de 60 W, trei porturi USB-A, un port de încărcare a mașinii de 12 V și patru prize convenționale de curent alternativ pentru dispozitive precum aparatele CPAP pe care veți dori să funcționeze în continuare chiar și în timpul unei pene de curent. 

image

Încărcătorul USB-C UltimatePower 120W de la EZQuest

Încărcătorul USB-C UltimatePower 120W de la EZQuest poate încărca un MacBook Pro robust sau două laptop-uri mai mici care consumă 60 W fiecare. Elementele electronice GaN și grinzile pliabile îl fac compact - mai mic decât un card de credit în înălțime și lățime, deși, desigur, este mult mai gros. Pe lângă porturile USB-C, are un port USB-A pentru dispozitivele mai vechi. Vine cu un cablu USB-C de 2 metri și un adaptor pentru utilizare în țările europene. O dată de livrare nu a fost încă anunțată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net