Vrei să modifici ce-ți apare pe lockscreen? Setările din Android 12 sunt la dispoziția ta

Ecranul de blocare al telefonului dvs. Android poate fi foarte util, afișând notificări și permițându-vă să accesați anumite funcții fără a fi nevoie să vă deblocați mai întâi telefonul.

smartphone jpeg

Iată câteva modalități prin care puteți modifica setările pentru ecranul de blocare. Acestea au fost testate folosind un Google Pixel 4a, care rulează Android 12; ca întotdeauna, diferite telefoane Android pot avea proceduri, oarecum, diferite.

Cum activezi sau dezactivezi notificările de pe ecranul de blocare?

În primul rând, puteți alege dacă doriți să afișați atât alerte, cât și notificări silențioase, să afișați numai alerte sau să nu afișați deloc notificările.

Accesați setările telefonului dvs. (de obicei, glisând în jos din partea de sus și atingând simbolul specific meniului de setări) și selectați opțiunea "Notificări"

Derulați în jos și atingeți Notificări pe ecranul de blocare

Aici, puteți alege dintre trei selecții diferite: afișați conversații (atât implicit, cât și silențios); ascunde conversațiile și notificările silențioase (notificările silențioase sunt cele care apar fără sunet sau vibrație, cum ar fi vremea sau un titlu de la o știre); sau nu afișați deloc notificări.

image

De asemenea, puteți alege să afișați sau nu informațiile sensibile pe ecranul de blocare activând sau dezactivând „Notificări sensibile”. Dacă este dezactivată, veți vedea doar aplicația de la care provine notificarea, mai degrabă decât notificarea în sine - de exemplu, veți vedea textul „1 mesaj nou”, nu orice informație despre mesaj.

Cum alegi ce aplicații îți apar pe ecranul de blocare?

Aplicațiile care apar pe ecranul dvs. de blocare sunt aceleași aplicații cărora li se permite să vă trimită notificări. Puteți alege care sunt acestea.

Accesați setările telefonului dvs

Selectați Notificări > Setări aplicație

Veți vedea o listă a aplicațiilor dvs.; le poți sorta în ordine alfabetică, în ordinea celor mai recente sau mai frecvente; de asemenea, puteți enumera ce aplicații au fost dezactivate. Utilizați comutatorul din dreapta fiecărui nume de aplicație pentru a activa sau dezactiva complet notificările acesteia. Dacă atingeți numele aplicației, puteți gestiona mai multe tipuri specifice de notificări pentru acea aplicație.

WhatsApp Image 2022 03 11 at 14 39 42 jpeg

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub andi moisescu png
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg