Vrei să modifici ce-ți apare pe lockscreen? Setările din Android 12 sunt la dispoziția ta

Ecranul de blocare al telefonului dvs. Android poate fi foarte util, afișând notificări și permițându-vă să accesați anumite funcții fără a fi nevoie să vă deblocați mai întâi telefonul.

smartphone jpeg

Iată câteva modalități prin care puteți modifica setările pentru ecranul de blocare. Acestea au fost testate folosind un Google Pixel 4a, care rulează Android 12; ca întotdeauna, diferite telefoane Android pot avea proceduri, oarecum, diferite.

Cum activezi sau dezactivezi notificările de pe ecranul de blocare?

În primul rând, puteți alege dacă doriți să afișați atât alerte, cât și notificări silențioase, să afișați numai alerte sau să nu afișați deloc notificările.

Accesați setările telefonului dvs. (de obicei, glisând în jos din partea de sus și atingând simbolul specific meniului de setări) și selectați opțiunea "Notificări"

Derulați în jos și atingeți Notificări pe ecranul de blocare

Aici, puteți alege dintre trei selecții diferite: afișați conversații (atât implicit, cât și silențios); ascunde conversațiile și notificările silențioase (notificările silențioase sunt cele care apar fără sunet sau vibrație, cum ar fi vremea sau un titlu de la o știre); sau nu afișați deloc notificări.

image

De asemenea, puteți alege să afișați sau nu informațiile sensibile pe ecranul de blocare activând sau dezactivând „Notificări sensibile”. Dacă este dezactivată, veți vedea doar aplicația de la care provine notificarea, mai degrabă decât notificarea în sine - de exemplu, veți vedea textul „1 mesaj nou”, nu orice informație despre mesaj.

Cum alegi ce aplicații îți apar pe ecranul de blocare?

Aplicațiile care apar pe ecranul dvs. de blocare sunt aceleași aplicații cărora li se permite să vă trimită notificări. Puteți alege care sunt acestea.

Accesați setările telefonului dvs

Selectați Notificări > Setări aplicație

Veți vedea o listă a aplicațiilor dvs.; le poți sorta în ordine alfabetică, în ordinea celor mai recente sau mai frecvente; de asemenea, puteți enumera ce aplicații au fost dezactivate. Utilizați comutatorul din dreapta fiecărui nume de aplicație pentru a activa sau dezactiva complet notificările acesteia. Dacă atingeți numele aplicației, puteți gestiona mai multe tipuri specifice de notificări pentru acea aplicație.

WhatsApp Image 2022 03 11 at 14 39 42 jpeg

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net