YouTube aduce noi modalități de a face bani în timp ce te distrezi

YouTube a făcut acum posibil ca toți partenerii să își monetizeze conținutul prin funcția Super Thanks Tipping, care a fost lansată complet în mai multe țări. Într-un anunț oficial publicat de către Google, YouTube a menționat cum extinderea funcției Super Thanks Tipping va permite acum creatorilor din 68 de regiuni să câștige bani prin conținutul lor. 

YouTube introduce o nouă modalitate de a face bani
YouTube introduce o nouă modalitate de a face bani

Funcția, care a venit, inițial, sub formă de aplicație, a fost limitată la un număr aleatoriu de creatori. Cu toate acestea, acum a fost lansat pentru toți creatorii eligibili din Programul de parteneriat YouTube și poate fi activat prin YouTube Studio.

Cum poți activa funcția Super Thanks Tipping

Într-o postare detaliată care explică procesul de monetizare prin Super Thanks Tipping, YouTube a menționat că fanii pot acum bacșiș creatorilor din cele patru valori disponibile între 10 lei și 250 de lei, în diferite momente, în timp ce vizionează conținutul. 

Citește și Obișnuiești să folosești YouTube pe iPhone? Lipsa unei funcții de pe Android afectează toți utilizatorii

Ca un bonus suplimentar, fanii vor putea vedea un GIF animat și vor primi culori personalizate pentru a-și evidenția comentariile. Creatorii pot răspunde și la aceste mesaje, la fel ca și comentariile obișnuite. 

YouTube Super Thanks Tipping este printre numeroasele moduri prin care platforma de video streaming facilitează creatorilor obținerea de câștiguri din conținutul lor. O funcție numită Super Chat permite publicului, de asemenea, să plătească pentru ca comentariile lor să fie fixate în chat în timpul unui stream live, în timp ce o altă funcție, Super Stickers, le permite creatorilor să câștige bani vânzând stickere cu personaje animate fanilor lor.

Vezi și Cum poți să stai pe YouTube fără reclame. Cele mai bune alternative la Vanced

Într-o configurație implicită, toți creatorii obțin bani din veniturile publicitare generate prin videoclipurile lor, care sunt împărțite cu platforma. Deși este o sursă instabilă de venit, funcții precum Super Chat, Super Stickers și Super Thanks Tipping le face mai ușoară viață creatorilor de conținut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net