YouTube aduce noi modalități de a face bani în timp ce te distrezi

27 aprilie 2022

YouTube a făcut acum posibil ca toți partenerii să își monetizeze conținutul prin funcția Super Thanks Tipping, care a fost lansată complet în mai multe țări. Într-un anunț oficial publicat de către Google, YouTube a menționat cum extinderea funcției Super Thanks Tipping va permite acum creatorilor din 68 de regiuni să câștige bani prin conținutul lor. 

youtube paid continut platit 1170x644 jpeg
YouTube introduce o nouă modalitate de a face bani

Funcția, care a venit, inițial, sub formă de aplicație, a fost limitată la un număr aleatoriu de creatori. Cu toate acestea, acum a fost lansat pentru toți creatorii eligibili din Programul de parteneriat YouTube și poate fi activat prin YouTube Studio.

Cum poți activa funcția Super Thanks Tipping

Într-o postare detaliată care explică procesul de monetizare prin Super Thanks Tipping, YouTube a menționat că fanii pot acum bacșiș creatorilor din cele patru valori disponibile între 10 lei și 250 de lei, în diferite momente, în timp ce vizionează conținutul. 

Citește și Obișnuiești să folosești YouTube pe iPhone? Lipsa unei funcții de pe Android afectează toți utilizatorii

Ca un bonus suplimentar, fanii vor putea vedea un GIF animat și vor primi culori personalizate pentru a-și evidenția comentariile. Creatorii pot răspunde și la aceste mesaje, la fel ca și comentariile obișnuite. 

YouTube Super Thanks Tipping este printre numeroasele moduri prin care platforma de video streaming facilitează creatorilor obținerea de câștiguri din conținutul lor. O funcție numită Super Chat permite publicului, de asemenea, să plătească pentru ca comentariile lor să fie fixate în chat în timpul unui stream live, în timp ce o altă funcție, Super Stickers, le permite creatorilor să câștige bani vânzând stickere cu personaje animate fanilor lor.

Vezi și Cum poți să stai pe YouTube fără reclame. Cele mai bune alternative la Vanced

Într-o configurație implicită, toți creatorii obțin bani din veniturile publicitare generate prin videoclipurile lor, care sunt împărțite cu platforma. Deși este o sursă instabilă de venit, funcții precum Super Chat, Super Stickers și Super Thanks Tipping le face mai ușoară viață creatorilor de conținut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg