YouTube închide cea mai lungă transmisiune live. 2 ani s-au dus pe apa sâmbetei

Unul dintre cele mai apreciate live streamuri de pe YouTube s-a încheiat, iar micuța Lofi Girl a fost nevoită să se ducă la culcare, după 2 ani de streaming continuu. 

YouTube a închis canalul lui Lofi Girl
YouTube a închis canalul lui Lofi Girl

Această greșeală nu a fost făcută din cauza autorului, ci chiar de către YouTube, care a primit o înștiințare falsă care atestă că ar fi încălcat drepturile de autor. Această acuzația a încheiat 2 ani de streaming continuu, în care oameni intrau și se relaxau ascultând muzică.

Cine sau ce era Lofi Girl?

Acest canal de YouTube a fost profund apreciat de tineret, fiind locul în care aceștia se refugiau în cazul în care aveau nevoie să învețe sau să-și facă temele. 

Citește șiToate informațiile pe care Google le are despre tine. Cum face compania bani de pe spinarea ta

Live streamingul nu era precum o transmisiune în direct de pe YouTube sau Facebook. Timp de 24 ore, 7 zile din șapte, o animație cu o fată ce-și făcea temele se afla pe post de videoclip. 

Urmărește și: Tot ce trebuie să știi despre bluetooth. De ce e un pericol și de ce nu vom renunța la el

Pe fundal, foarte multe melodii arhicunoscute erau difuzate, având la bază un remix care le făcea să devină mult mai relaxante, scăzând foarte mult tempo-ul și alterând anumite trăsături muzicale ale piesei originale. 

Videoclipul următor este doar un exemplu, deoarece transmisiunea de pe canalul oficial a fost închisă, dar este un mod bun de a afla cum arată o zi din viața lui Lofi.

Ce face YouTube în această privință?

Chiar dacă sistemul YouTube este, de cele mai multe ori, încet sau nu răspunde niciodată cererilor, se pare că acest lucru se schimbă când ești un canal ce a avut o transmisiune live deschisă pentru 2 ani. 

YouTube a primit cererea de suport lansată de către Lofi Girl, iar procesul de reparație va dura aproximativ 24 sau 48 de ore. Bineînțeles, nu se va putea face nimic în privința transmisiunii live pierdute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net