Toată familia Pascu a fost trimisă în judecată. Faptele de care sunt acuzați mama, tatăl și fiul

Ultima actualizare:

Întreaga familie Pascu, mama, tatăl și fiul, a fost trimisă în judecată. Ei vor fi judecați pentru trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal. Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a ucis doi oameni pe 19 august la 2 Mai, a ajuns în arest după ce a încercat să șantejeze martorii din dosar. Singurul care se află în libertate este capul familiei, Mihai Pascu el fiind acuzat de deținere ilegală de muniție și se află sub control judiciar.

Miruna Pascu și Vlad Pascu FOTO Inquam Photos jpg

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din localitatea 2 Mai, în timp ce era drogat cu nu mai puțin șase substanțe psihoactive, a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT, alături de părinții săi, Miruna și Mihai Pascu. Faptele sunt trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal. Dosarul a fost trimis de DIICOT Tribunalului București, potrivit portalului instanțelor.

Vlad Pascu și mama sa, Miruna Pascu, se află în arest preventiv, în timp ce Mihai Pascu este cercetat sub control judiciar.

Vlad Pascu se află în arest din data de 19 august și este acuzat de ucidere din culpă, după doi tineri loviți de mașina lui au murit pe loc. De asemenea este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

De asemenea, tânărul este cercetat pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.

S-a reținut că inculpatul a cumpărat, în mod repetat astfel de substanțe, în vederea consumului propriu, dar și pentru a le pune la dispoziția altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”, conform DIICOT.

Miruna Pascu este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justitiei, fiind acuzată că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în mod conștient și deliberat, inculpata a exercitat presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind infracțiunile de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, transmitea DIICOT, la data de 14 septembrie.

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce la percheziţiile făcute la locuinţa sa a fost găsită muniţie deţinută ilegal. În 14 septembrie, el a plecat de la sediul DIICOT nervos, s-a urcat pe un scuter și a plecat în viteză, intrând în grupul de jurnaliști care îl așteptau pentru a-i lua declarații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net