Uite ce sexy sunt cele două mame ale Antoniei!

Ultima actualizare:

    Antonia (23 de ani) s-a  trezit cu o surioară mai  mică, de numai doi anişori
Antonia (23 de ani) s-a trezit cu o surioară mai mică, de numai doi anişori

Antonia Iacobescu (23 ani) se poate mândri cu două mame sexy! Se pare că tatăl vedetei a „jonglat" numai printre femei frumoase, căci atât prima soţie, cât şi cea de-a doua sunt extrem de sexy. După ce s-a despărţit de apetisanta Denise (45 ani), Mihail Iacobescu (46 ani ) şi-a găsit fericirea alături de o blondă, care după un timp i-a devenit şi soţie. Tatăl Antoniei şi soţia lui, Bianca, sunt membri activi ai Bisericii Mormone.

Antonia a recunoscut recent că este mormonă, iar dezvăluirea a venit ca o bombă pentru fanii ei.

Antonia a renunţat la obiceiurile religiei din care face parte, însă nu şi tatăl ei.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu reprezentanţii Bisericii Mormone din SUA şi ne-au mărturisit că acesta este foarte dedicat acestui cult religios.

Bianca este actuala soţie a tatălui Antoniei. Este blondă,  frumoasă, dar rezervată în apariţii. Cei doi au împreună o fetiţă, Alessia (2 ani)

Bianca este actuala soţie a  tatălui Antoniei. Este blondă,   frumoasă, dar rezervată în  apariţii. Cei doi au împreună  o fetiţă, Alessia (2 ani)
Bianca este actuala soţie a tatălui Antoniei. Este blondă, frumoasă, dar rezervată în apariţii. Cei doi au împreună o fetiţă, Alessia (2 ani)

„Mihail este un membru activ. Respectă obiceiurile noastre şi vine duminică de duminică la biserică.

Este credincios atât el, cât şi familia lui. Are o soţie, Bianca, şi împreună au o fetiţă. Sunt fericiţi împreună şi noi suntem bucuroşi că-i avem alături", a declarat Peterson, un membru al Bisericii Mormone, în exclusivitate pentru Click!

Aşadar, Antonia mai are o soră vitregă, în vârstă de numai 2 anişori, pe nume Alessia, rod al iubirii dintre tatăl ei şi actuala soţie, Bianca.

Denise, mama naturală a Antoniei, a venit, miercuri, la lansarea colecţiei Sarto Made to Measure, însoţită de un tinerel. La 45 de ani, a făcut furori cu silueta sexy

Denise, mama naturală a  Antoniei, a venit, miercuri,  la lansarea colecţiei Sarto  Made to Measure,  însoţită de un tinerel. La  45 de ani, a făcut furori  cu silueta sexy
Denise, mama naturală a Antoniei, a venit, miercuri, la lansarea colecţiei Sarto Made to Measure, însoţită de un tinerel. La 45 de ani, a făcut furori cu silueta sexy

Denise, mama naturală a Antoniei, şi Mihail Iacobescu, care locuieşte acum în Utah, au divorţat în urmă cu mulţi ani, înainte ca solista să revină în România, iar de atunci, mama vedetei a renunţat la obiceiurile mormone. Nici cântăreaţa nu a respectat întru totul religia.

„E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală, şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Şi copilul l-a botezat tot la catolici", ne-a declarat preotul mormon de la Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

Bianca, mama vitregă a Antoniei, este o femeie frumoasă, însă nu pozează la fel de sexy ca şi Denise Iacobescu.

Una e blondă, iar cealaltă brunetă! Amândouă se pot lăudă cu un trup bine lucrat şi ai zice că au gustat din elixirul tinereţii, căci par să nu îmbătrânească.

Tatăl Antoniei e şi el mormon

Mihail Iacobescu, tatăl frumoasei cântăreţe Antonia, este şi el de religie mormonă.

Fotoreporterii Click! au luat parte la slujba mormonilor din Biserica de pe Panduri

Fotoreporterii Click!  au luat parte la slujba  mormonilor din Biserica  de pe Panduri
Fotoreporterii Click! au luat parte la slujba mormonilor din Biserica de pe Panduri

În comparaţie cu fiica lui, bărbatul respectă cu desărvârşire regulile acestei religii şi, săptămânal, participă la slujbele ce au loc la Biserica lui Iisus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă din Bucureşti de pe Şos. Mihai Bravu.

Duminica trecută, reporterii Click! au luat parte la una dintre slujbele mormonilor, la biserica de pe Şos. Panduri, şi au aflat multe din regulile lor pe care însă Antonia le-a încălcat.

Cel mai important este faptul că solista s-a căsătorit cu un catolic,Vincenzo Castellano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net