Un angajat de la Ferma Dacilor face o dezvăluire. Ce a văzut în timpul incendiului ar putea schimba cursul anchetei

Un angajat de la Ferma Dacilor care s-a aflat la pensiune în momentul izbucnirii incendiului a vorbit pentru prima oară public și a făcut o dezvăluire care ar putea schimba cursul anchetei. El susține că incendiul a fost provocat și și-a explicat teoria în direct la Antena 3 CNN. El a spus că incendiul a fost violent de la început și a izbucnit dintr-o dată, pe o suprafața mare. Despre patronul Cornel Dinicu a povestit că era disperat, iar pompierii i-au spus „Oprește-te că nu mai ai ce sa faci”.

incendiu ferma dacilor jpg

„Ardea și piatra”

Un angajat de la Ferma Dacilor a observat un detaliu în timpul incendiului de la Ferma Dacilor cara a vut loc a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie și care s-a soldat cu moartea a 8 persoane, dintre care trei erau mionori. Unul dintre copiii morți în incendiu era fiul cel mic al patronului Cornel Dinicu.

Un angajat care a acceptat să vorbească public a dat unele detalii care ar putea schimba cursul anchetei. El susține că incendiul nu a izbucnit într-un loc, ci a fost puternic și generalizat. Martorul exclude varianta unui scurt circuit și susține că instalația era făcută foarte bine.

„Toată instalația fermei a fost făcută de niște electricieni profesioniști. Incendiul a pornit pe o suprafață destul de mare, nu cu un focar și apoi s-a extins”, a povestit bărbatul la Antena 3 CNN.

Angajatul pensiunii crede că s-a folosit o substanță infalmabilă.

Nu am niciun dubiu că s-a folosit o substanță inflamabilă. A fost o substanță inflamabilă puternică. Ardea piatra”, a mai spus el.

O persoană care lucrează în armată

Despre Cornel Dinicu, omul a povestit că era disperat și a a acționat cot la cot cu pompierii.

Era disperat. Încerca să stingă focul cu un furtun. Fiul cel mare a luat masca de gaze. A încercat și alături de pompieri. Eu l-am văzut lângă pompieri, până când l-au luat și i-au zis ‘oprește-te că nu mai ai ce sa faci’”.

Martorul tragediei de la Ferma Dacilor a mai spus că el crede că în spatele acestui incendiu ar fi fost atragerea cuiva într-un scandal.

Credința mea e că cu necazul ăsta s-a încercat atragerea cuiva într-un scandal. Unei persoane care lucrează în armată” a mărturisit bărbatul potrivit aceleiași surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net