Un polițist din Arad a scos arma la un șofer oprit pe autorstradă

Un polițist din Arad a fost filmat cum pune arma la gâtul unui șofer de TIR, pe autostrada A1 Deva- Nădlac. Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare, iar IPJ Arad a declanșat o anchetă în acest caz. 

Filmulețul este făcut cu o camera video aflată la bordul unei maşini. Astfel, se vede clar cum la marginea drumului este oprit un TIR, iar şoferul acetuia este coborât din cabină. Înregistrarea surprinde momentul când poliţistul îl verifică şi are pistolul îndreptat spre el. Tot în filmare se observă că cel care conduce camionul nu pare a fi recalcitrant și nu opune rezistență.

Din primele informații, se pare că polițistul face parte din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi Vest.

“Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie a.c., în vecinătatea bretelei de urcare de pe D.N. 7 pe autostrada A1 – Deva Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a comunicat IPJ Arad, conform adevarul.ro.

Agentul de poliţie a fost identificat și audiat de superiorii săi. 

Șoferul TIR-ului nu a oprit la semnalele polițistului   

„Din primele verificări s-a stabilit că un polițist al Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcțiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier. Șoferul acestuia nu a oprit, continuându-și deplasarea, fiind ulterior oprit pe DN 7, la intersecție cu breteaua de coborâre de pe A1. Conducătorul auto, un cetățean turc, a coborât din autoutilitară și a devenit agresiv prin vorbe și comportament, motiv pentru care agentul de poliție a întins mâna pentru a păstra o distanță de siguranță. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical. Conducătorul auto și-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de polițist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice și luarea de măsuri legale, dacă se impun”, se arată în precizarea remisă de Inspectoratul de Poliție Județean Arad. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net