Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat în inimă în plină stradă, la Tmișoara. Atacatorul este liber

Ultima actualizare:

Un tânăr migrant de 28 de ani de cetățenie afgană a fost omorât în plină stradă la Timișoara. A fost ucis cu trei lovituri de cuțit direct în inimă. Un trecător l-a găsit pe bărbat prăbușit într-o baltă de sânge și a alertat poliția. Tot orașul este acum răscolit în căutarea criminalului periculos. Camerele de supraveghere din zonă au înregistrat momentul în care tânărul migrant a fost ucis. 

image

Tânărul afgan, ucis de un conațional

Crima a avut loc miercuri seara, într-o zonă din Timișoara populată cu mulți cetățeni străini. Totul s-a întâmplat în stradă. Atacatorul s-a năpustit asupra tânărului cu un cuțit și l-a înjunghiat direct în inimă.

Un trecător l-a văzut pe bărbat prăbușit la pamant, într-o balta de sange, pe strada Caprioarei, din Timișoara si a sunat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutor, relatează Opinia Timișoarei.

Un echipaj medical a sosit rapid la fața locului, dar n-au mai putut face nimic pentru victimă. Tânărul de 28 de ani a fost declarat decedat.

Cetățeanul afgan a fost ucis cu 3 lovituri de cuțit, iar anchetatorii iau în calcul ca autorul să fie un conational.

La fața locului a fost identificat un martor care a declarat că a observat lângă victimă un bărbat, ce vorbea limba engleză, dar la apariția sa, a fugit. Lângă victimă a fost găsit un cuțit și o bară metalică.

Polițiștii au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă care au arătat că între mai multe persoane, posibil migranți, a avut loc un conflict, victima fiind înjunghiată la nivelul toracelui.

Politistii au intrat în alertă și au instituit filtre și încearcă sa dea de urma criminalului oericulos. În timpul nopții au fost reținuți doi migranți, posibil martori la atacul sângeros.

Locuitorii din zona spun ca pe strada Caprioarei, intr-una dintre case, stau mai multi cetateni asiatici.

Nu este prima crimă între migranți de la Timișoara

În aprilie 2021, tot la Timișoara, a avut loc o altă crimă între migranți. Atunci două grupuri de transfugi s-au încăierat pe stradă, un migrant a fost înjunghiat mortal, iar un altul a fost grav rănit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net